Haberler

Üniversiteli Gökhan Bonzaiden Öldü

Güncelleme:

Trakya Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık 4'ncü sınıf öğrencisi Gökhan Ulusoy, dün gece aşırı dozda sentetik uyuşturucu maddesi bonzai kullandıktan sonra yaşamını yitirdi.

Trakya Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık 4'ncü sınıf öğrencisi Gökhan Ulusoy, dün gece aşırı dozda sentetik uyuşturucu maddesi bonzai kullandıktan sonra yaşamını yitirdi. 23 yaşındaki Gökhan Ulusoy, iddiaya göre dün gece saat 02.00 sıralarında okul arkadaşı Barış K. ile birlikte sentetik uyuşturucu bonzai kullandı. Ulusoy ve arkadaşı Barış K., 1. Murat Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerine geldiğinde fenalaştı. Barış K.'nın ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri Gökhan Ulusoy'un öldüğünü belirledi. Barış K. ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

AŞIRI DOZDA BONZAİ KULLANMIŞ

Ulusoy'un cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede Gökhan Ulusoy'un aşırı dozda kullandığı sentetik uyuşturucu bonzaiden öldüğü tespit edildi. Evinde yapılan incelemede ise uyuşturucu kullanımı için aparatlar bulundu. Sağlık durumu iyi olan Barış K. arkadaşıyla birlikte bonzai kullandıklarını, daha sonra Gökhan Ulusoy'un fenalaştığını söyledi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

ÜNİVERSİTE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Gökhan Ulusoy'un ölüm ailesi ve yakınları arasında büyük üzüntü yarattı. Trakya Üniversitesi Rektörlüğü de resmi internet sitesi üzerinden hayatını kaybeden Gökhan Ulusoy için başsağlığı mesajı yayınladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trakya Üniversitesi ulusoy 3. Sayfa Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

kardiyoloji:

türk gençleri olarak bonzaiden veya başka saçma sapan sebeplerden ölmeyi yeğliyoruz. saray için bir hiç uğruna ölmektense

11
18
yanıtYanıtla
DÜDÜK:

Kendi adına konuş işe yaramaz boş insan. . .

yanıt8
yanıt11
serdo:

arkadas madem kullaniyorsunz gidin kenevir yada hashas kullanin , bunlar tamamen dogada yetisen bitkidir ve birakin bir insani öldürmeyi bagimlilik dahil yapmaz . . nedir lan bu sentetik bonzai nedir bu arkadas? sahipsiz ülke ne olacak , kenevir ve hashas diyarinda bonzai sentetik uyusturucu kullaniliyor , akla mantiga sigacak gibi deyil arkadas

12
6
yanıtYanıtla
PARASIZ OLANLAR ÖLSÜN:

RAHMETLİ BÜLENT ECEVİT ZAMANINDA BONZAİ DENEN ZEHİR YOKTU UYUŞTURUÇUNUN SAHTESİNİDE YAPAN ÜLKE OLDUK GURUR DUYMAK GEREKİR ASLINDA PARA TÜRKİYE DE KALIYOR MERDİVEN ALTI SAYESİNDE KİM DÜŞÜNMÜŞ İNSAN SAĞLIĞINI DEVLET BİLE SAĞLIKTAN BORÇLANDIRIYOR

14
0
yanıtYanıtla
yavuz:

su testisi su yolunda kırılırmış.

2
8
yanıtYanıtla
GELDE ŞİMDİK KÜFÜR ETME:

LAN EŞŞEK KADAR İNSANLAR BUNLARDAKİ BEYİN NASIL BİR BEYİNDİR Kİ BU ÜNİVERSİTELİLER NE ZAMAN AKILLANACAK OKUMUŞUN HALİ BUYSA VAY ÜLKEMİZİN HALİNE. . .

8
2
yanıtYanıtla
Sener Koruturk:

Yazik. Dogru durust bir berber bulamadan gocmus, gitmis. . .

2
7
yanıtYanıtla
Dedu:

Pek komikmiş stendup çı kardeş

yanıt4
yanıt2
genç55:

ALLAH bunu satanında içinenin de belasını versin veriyor da yazıklar olsun o ana babaya hiç mi acımadın ki derdin neydı be kardeşim ALLAH rahmet eylesin ama yeter yapmayın şu naleti içmeyin

7
1
yanıtYanıtla
Gazzovic:

Hani bizim yetiştirdiğimiz çocuklar akıllı çocuklardı. . Bunun ve diğerlerinin vebali biz ailelerde, çocuklara eğitimi veremiyoruz. . Bu kadar basit. .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title