Haberler

Üniversiteli Gençler Shell Uzmanlarıyla İstanbul'da Buluştu

Güncelleme:

14-17 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul 'da yapılan konferansta Shell'in küresel üretim operasyonlarından önemli teknik uzmanlar da yer aldı.

Shell Upstream Turkey Genel Müdürü Joris Grimbergen zirveyle ilgili olarak "Endüstrinin kilit oyuncularını, akademisyenleri ve kamu yetkililerini bir araya getiren bu önemli konferansa destek vermekten onur duyuyoruz. Öğrenci katılımlarını desteklememiz, gelecek nesil ve Türkiye endüstrisinin uzun dönemli gelişimine olan bağlılığımızı göstermektedir" dedi.

Shell Upstream Turkey'nin Altın Sponsor olduğu etkinlikte dünyanın dört bir yanından katılımcılar yer aldı. Bu yılki konusu "Kıtalar Arasındaki Ruh: Değişen Dünya'da Enerji Jeolojisi" olarak belirlenen konferans, bu yıl 1500'ten fazla konuğu ağırladı. Shell Upstream Turkey farklı ülkelerden gelen 67 gönüllü üniversite öğrencisinin etkinliğe katılımına destek verdi. Öğrenciler, etkinlikte Shell'in Yeni Mezun Programı (Shell Graduate Program) hakkında bilgi sahibi de oldular.

Konferansa katılan öğrenciler konuyla ilgili görüşlerini paylaştılar. İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Mustafa Akyol, konferansın öğrenciler için sektörden gelen profesyonellerle bir araya gelebilmek açısından önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Akyol; "Makalelerini okuduğumuz akademisyenlerle tanışma fırsatı bulduk. Güzel sunumlar vardı. İlgi alanlarımdan birisi olan geleneksel olmayan hidrokarbonlarla ilgili bilgi alma fırsatı buldum. Benim gibi öğrencilerin Shell'in çalışma ortamını ve kültürünü deneyimlemesine yardım eden Shell Yeni Mezun Programı hakkında da bilgi sahibi oldum. Mutlaka katılmak istiyorum" dedi.

Norveç'teki Oslo Üniversitesi'nde Doktora öğrencisi olan Steven Mueller de, gelecekte çalışabileceği şirketlerden birindeki farklı bölümleri görme ve gelecekte beraber çalışma ihtimali olan yöneticileri tanıma şansı verdiğinden, konferansa katılmasının mükemmel bir fikir olduğunu söyledi. Shell'de tam zamanlı olarak çalışan eski okul arkadaşları olduğunu ifade eden Mueller, "Shell'de çalışan eski okul arkadaşlarımın bana söylediklerine göre, Shell çalışmak için çok iyi bir şirket. Hepsi deneyimlerinden çok memnun" dedi.

Macaristan'ın Miskolc Üniversitesi Yer Bilimleri ve Mühendisliği bölümü öğrencisi Tamas Miklovicz, sektördeki diğer şirketlerin de yer aldığı ve oldukça ilginç konuşma ve sunumlar yapılan konferansa katıldığı için memnun olduğunu ifade etti. Miklovicz, "Dünyanın farklı yerlerinden gelen insanlarla tanışıp sohbet etmek çok hoşuma gitti. Bu uluslararası ortamda bulunduğum, eğitimime ve ilgi alanıma dair bilgi içeren konuşma ve derslerden öğrendiklerim için gerçekten mutluyum" dedi.

Konferans kapsamındaki teknik program, bilimdeki en son gelişmelerin yanı sıra, tüm dünyadaki jeolojik ilerlemeleri de içerdi. Fuar; teknoloji, ürün ve hizmet alanlarında en son yenilikleri kapsadı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Eylül Shell Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title