Haberler

Üniversiteli Gençler, Öğrenciler İçin Seferber Oldu

Merkezi İstanbul’da bulunan Kuzey Yıldızı Trabzonspor Taraftarlar Platformu ve Işık Üniversitesi UNİTS’li öğrencileri, "Minik Kalplere Büyük Umutlar” Projesi kapsamında Trabzon’un Köprübaşı İlçesi Beşköy Mahallesi’nde bulunan eski Maliye Bakanı Adnan Kahveci’nin adını taşıyan İlköğretim Okulu’nda bulunan ihtiyaçlı 50 öğrenciye yardım götürdüler.

Merkezi İstanbul'da bulunan Kuzey Yıldızı Trabzonspor Taraftarlar Platformu ve Işık Üniversitesi UNİTS'li öğrencileri, "Minik Kalplere Büyük Umutlar" Projesi kapsamında Trabzon'un Köprübaşı İlçesi Beşköy Mahallesi'nde bulunan eski Maliye Bakanı Adnan Kahveci'nin adını taşıyan İlköğretim Okulu'nda bulunan ihtiyaçlı 50 öğrenciye yardım götürdüler.

Topladıkları 75 bin TL karşılığında ayakkabıdan kırtasiye malzemesine kadar giysi ve eğitim malzemeleri satın alarak öğrencilere dağıtan öğrenciler okulun bahçesine birde çocuk parkı kurdular.

Köprübaşı Kaymakamı Hasan Sadebayır, bu anlamlı kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ederek "Yarının geleceği olan çocuklara sizin gibi yüreği güzel ağabeylerinin örnek olup destek vermesi bizleri de mutlu etti. Biz bu yardımlarınızın takipçisi olacağız. Eksik kalanları biz tamamlayacağız. İlçemizden çok sayıda önemli insan yetişti. Bu çocuklar da onlardan biri olabilir. Belki yollarınız farklı yerlerde kesişecek. Rahmetli Adnan Kahveci'nin adını taşıyan okulu seçip yüzlerce kilometre uzaktan gelerek destek vermeniz takdir edilecek bir davranıştır. Yarınlarımızın sizin gibi temiz kalpli gençlerin ellerinde olması bizi umutlandırdı" dedi.

Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke de "Söylenecek fazla söz yok. Bizim eksiklerimiz siz oradan görüp yardım elinizi uzattınız. Çocuklarımızı sevindirip umutlandırdınız. Teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlu taraftarlar platformu başkanı İsmail Turgut Öksüz ise "Biz bu alanda bir köprüyüz. Bu işi hayırsever iş adamları ve bu gençler yapıyor. Hoşgörülerine sığınarak söylüyorum, adeta modern dilencilik yaptılar. Hayırseverlerden topladıklarını buralara taşıyorlar. Onlara huzurunuzda teşekkür ediyorum" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Kahveci Trabzonspor Köprübaşı İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title