Haberler

Üniversiteli Bengü Ölüme Daldı

Güncelleme:

Bursa'da çalıştığı spor tesisinde mesai saati sonrası, yüzme bilmediği halde arkadaşlarıyla havuza giren Bengü Çiğdem Kılıç, boğularak yaşamını yitirdi.

Bursa'da Osmangazi İlçesi Başaran Mahallesi'nde oturan ve ailesine destek olmak için çalıştığı spor tesisinde mesai saati sonrası, yüzme bilmediği halde arkadaşlarıyla havuza giren 20 yaşındaki Bengü Çiğdem Kılıç, boğularak yaşamını yitirdi. Talihsiz genç kızın cenazesi, Giresun'da toprağa verildi.

AİLESİNE DESTEK OLMAK İSTEDİ

Merkez Osmangazi İlçesi Başaran Mahallesi'nde oturan Seyhan ve Hüseyin Kılıç çiftinin 2 çocuğunun küçüğü olan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği öğrencisi Bengü Çiğdem, dar gelirli ailesine katkı sağlamak için bir spor merkezinde resepsiyon görevlisi olarak çalışıyordu.

SON ÇIRPINIŞ

Evlilik hazırlığı da yapah Bengü Çiğdem Kılıç, geçen cumartesi günü saat 21.30 sıralarında, işyerinin kapatılmasının ardından kendisi gibi yüzme bilmeyen temizlik görevlisi arkadaşlarıyla birlikte havuza girdi. Derin olan bölüme atlayan genç kız çırpınmaya başladı. İddiaya göre, genç kız, arkadaşlarının dışardan çağırdığı yüzme bilen kişiler tarafından havuzdan çıkartıldı. Ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bengü Çiğdem Kılıç, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Savcının talimatı ile cesedine otopsi yapılan Kılıç, daha sonra ailesi tarafından doğum yeri olan Giresun'un Güce ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çiğdem Kılıç Giresun Bengü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (12)

nevin:

YÜZME BİLMEYEN İNSAN HAVUZA ATLAYAMAZ O CESARETİ KENDİNDE BULAMAZ BENDE BİLMİYORUM VE BU DURUMDA TİRİLYON VERSEN BEN HAVUZA ATLAYAMAM NASIL BİR SAÇMALIKTIR BU ANLAMADIM YAZIK OLDU GENCECİK PIRIL PIRIL BİR GENÇ

8
3
yanıtYanıtla
hhh:

allah rahmet etsin

11
0
yanıtYanıtla
Eğitim Sistemi:

Allah rahmet eğlesin evlat acısı çok zor bişey. . Okullarda saçma sapan ingilizce dersi var bu derslerin ? hiç bir öğrenciye faydası yok, sadece dersi geçmek. Bu dersin yerine okullarda kü. ük yaşta öğrencilere yüzme dersi diye bi ders verilse havuzlar yapılsa böyle vakaların azalacağı kanaatindeyim.

5
3
yanıtYanıtla
FIKRI KILIÇ:

YÜZME BİLMEYEN KİŞİ SPOR TESİSLERİNDE ÇALIŞTIRILIRMI. ÇALIŞTIRILDI MADEM NİYE YÜZME ÖĞRETİLMEZ.

6
2
yanıtYanıtla
RazkonMobil-IOS:

Ecel başka herşey bahane Desekki yüzme bilmiyorsun ne işim var HERŞEY bahane

6
0
yanıtYanıtla
keşke keşkeler olmasa..:

Mekanı cennet olsun.

6
0
yanıtYanıtla
insan evladi:

dikkat ederseniz deniz degil, yuzme havuzu ve yil olmus 2015 daha da birsey demiyorum. . .

2
4
yanıtYanıtla
ali alp:

bu çağda çocuklarımıza öğreteceğimiz ilk şeylerden biri yüzme olmalı daha kaç çocuğumuzu gencimizi bu şekilde kaybedicez

6
0
yanıtYanıtla
gariban:

allah rahmet eylesinde iste ulkemiz boyle yuzme bilmeyen havuza siyaset bilmiyen siyasete bu halkin cahiliginden ireli geliyor

3
3
yanıtYanıtla
bursaliMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title