Haberler

'Üniversitelerarası Reklam Filmi Yarışması'

Güncelleme:

Atasay 75. yılına özel, 'Üniversitelerarası Reklam Filmi Yarışması'nı başlatıyor

Takıda modaya yön veren Atasay, "Atasay'a gitmiş" teması çerçevesinde reklam, sinema ve televizyon bölümü öğrencilerini yeteneklerini sergilemeye davet ediyor. Kişilerin mutluluk anlarının yer alacağı reklam fikirlerinin yarışacağı "Üniversitelerarası Reklam Filmi Yarışması"na başvurular 1 Ekim-30 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarışmanın birincisi 5 bin TL'lik para ödülünün sahibi olacak.

Atasay, 75. yılına özel olarak düzenlediği "Atasay'a gitmiş" temalı reklam filmi yarışmasıyla genç yeteneklere kendilerini gösterme fırsatı tanıyor. Atasay'ın reklam kampanyasının teması "Atasay'a gitmiş" sloganıyla gerçekleşecek reklam filmi yarışmasında katılımcılar hazırlayacakları projelerde; evlilik teklifi, yıldönümü, doğum günü kutlaması ya da birçok nedenle hayatı anlam kazanan kişilerin mutluluk anlarına yer verecekler.

Yarışmaya, Türkiye ve KKTC'deki üniversitelerin İletişim ve Güzel Sanatlar Fakülteleri'nde okuyan tüm öğrenciler katılabilecek.

Son teslim tarihi 30 Kasım 2012 olan yarışmaya başvurular www.atasay.com sitesi üzerinden yapılacak. Başvuru esnasında oluşacak formla beraber belirlenen formattaki filmler posta yoluyla Atasay'a iletilecek. Dereceye giren reklam filmleri 20 Aralık 2012'de yine aynı site üzerinden açıklanacak. Yarışmanın birincisi 5.000 TL'lik ödülün sahibi olurken, ikinci yarışmacı 2.500 TL ve üçüncü olan yarışmacı ise 1.500 TL'lik ödül kazanacak.

Jüride, seçkin akademisyenler ve reklamcılar yer alıyor

Atasay'ın "Üniversitelerarası Reklam Filmi Yarışması"na başvuran projeler, Mimar Sinan, Bahçeşehir ve Anadolu Üniversiteleri'nin seçkin akademisyenleri ile birlikte Simple & Smart Advertising Ajans Başkanı Uğur Çakır, 4Films'in sahibi ve yapımcısı Gökalp Gökulu, Yönetmen Ömer Faruk Sorak ile Atasay Kuyumculuk Yönetim Kurulu Üyesi Atasay Kamer'in oluşturduğu toplam 7 kişilik jüri heyeti tarafından değerlendirilecek.

Jüri Heyeti'nde yer alacak olan akademisyenlerin isimleri ise şöyle: Prof.Dr. Alev İdrisoğlu - Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü, Bölüm Başkanı,Prof. Dr. Haluk Gürgen - Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Nezih Orhon - Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı.

Maksimum 30 saniye koşulu

Yarışmaya katılacak filmler, Pelikül (35, 16,8, Süper 8), Mini DV, DVD, Betacam, High 8, High Definiition (HD) formatlarından biri ile üretilmelidir. Başvuruya gönderilecek filmler DVD formatında, yüksek çözünürlükte ve DVD playerda izlenebilecek formatta teslim edilmelidir.

Yarışmaya katılan filmler bir ekip tarafından üretilmiş olsalar da, başvuru filmin yönetmeni tarafından "şahsen" yapılacak. "Başvuran" olarak ekip adı ya da birden fazla kişi kabul edilmeyecek

Birden fazla reklam filmi ile yarışmaya katılabilecek yarışmacıların daha önce başka yarışmalara katılmış çalışmaları kabul edilmeyecek.

Maksimum 30 saniye koşulunun arandığı yarışmada, hazırlanın projenin tasarlanırken, kısa versiyonlarının yapılabilir olmasına da dikkat edilecek.

Reklam filmi, televizyon, internet, sinema gibi kitle iletişim araçlarında yayınlanmaya uygun olabilecek.

Montajı bitmiş reklam filmleri DVD medyasına DVD-Video formatında kaydedilecek,. başvuru formunun çıktısı ile beraber film, 2 DVD kopyası halinde 30 Kasım 2012 saat 17.00' ye kadar Atasay Genel Müdürlük adresine teslim edilecektir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atasay Kamer Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır? 31 Mart Yerel Seçimleri 2. Tura kalırsa ne olur? Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Merve Veziroğlu'nun eşi tutuklandı mı? Merve Veziroğlu davasında son durum ne? 31 Mart 2024 yerel seçimleri iptal edilirse ne olacak? Bir sonraki yerel seçim ne zaman olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title