Haberler

Ege Üniversitesi'nde Çıkan Kavgada 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Ağır Yaralandı

Güncelleme:

Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü 300 öğrenci birbirine girdi. Kavgada bir öğrenci hayatını kaybetti, bir öğrenci ağır yaralandı.

Ege Üniversitesi Kampüsü'nde karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında, iki gündür süren gerginliğin büyümesiyle çıkan kavgada bir öğrenci yaşamını yitirirken, bir öğrenci bıçaklanarak ağır yaralandı.

KARŞIT GÖRÜŞLÜ 300 ÖĞRENCİ BİRBİRİNE GİRDİ

Ege Üniversitesi Kampüsü'nde, karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında, iddiaya göre 2 gündür gerginlik yaşanıyordu. Bugün akşam saatlerinde gerginliğin büyümesi üzerine kavga başladı. Yaklaşık 300 öğrencinin karıştığı kavgada, bıçak, sopa ve taş kullanıldı. Kavga sırasında 2 öğrenci bıçakla ağır yaralanırken, çok sayıda öğrenci de hafif şekilde yaralandı.

ÇEVİK KUVVET EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Durumun bildirilmesi üzerine kampüse çok sayıda ambulans yönlendirilirken, çevik kuvvet polis ekipleri kampüse girerek olaya müdahale edip grubu ayırdı. Ağır yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

ARKADAŞLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Fırat Yılmaz Çakıroğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı Nurullah S.'nin ise tedavisinin Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ettiği, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kampüs içerisindeki gerginlik polisin müdahalesi ile sonlanırken, hayatını kaybeden Çakıroğlu'nun arkadaşları Ege Üniversitesi Acil önünde toplanmaya başladı.

MHP RESMİ TWİTTER HESABINDAN BAŞSAĞLIĞINDA BULUNDU

Milliyetçi Hareket Partisi twitter hesabından Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için başsağlığında bulunuldu.




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (800)

Stüdentist:

Ege üniversitesinde PKK nın bir kolu bazı öğrenciler aracılığıyla faaliyet gösteriyor. Kürt çocukları zorla ve baskıyla kendi aralarına katmaya çalışıyor. Sadece dersine girip çıkmak isteyen, bunlara katılmayı reddeden bir kürt öğrenci baskı ve tehditlerden cinnet geçirip bunlardan birisini okulda bıçaklamıştır. Bunlar ayrıca diğer öğrencileri tehdit ediyor. Bazen saldırıda bulunduklarını da duyuyoruz. Zaman zaman bayan öğencilere sarkıntılık ve tacizde bulunduğunu da duyuyoruz. Malesef polis güvenlik vs bilindiği halde bunları görmezden geliyor. Zaten gizli saklı değil açık açık stand kurup üye falan toplamaya çalışıyorlar. Bunların eğitimle falan da alakası yok. Bunlar geleceğin terörist elebaşıları.

23
587
yanıtYanıtla
HedefTuranMobil-IOS:

ülkücüler bayraktaki hilal dir bu ülkenin gelecegidir...

103
371
yanıtYanıtla
35mobilWeb@haberler.com:

kanı bozuk pkklı teröristleri Yağlı kazıga otutturacan şerefsizler sabrımızı sınıyorlar

125
299
yanıtYanıtla
Mehmet:

Ne Sagciyiz Ne Solcuyuz, Allahina Kadar Apocuyuz

19
350
yanıtYanıtla
ülkücü:

Herkes ülkücülere sövmüş ! ne kadar çok vatan haini varmış. Olay ülkücüler ile pkklılar arasında gerçekleşti ama yorumlarda görüyorumki ne kadar pkksever varmış!!! Allah rahmet eylesin şehidimize. Bir değil bin ölürüz ancak bu vatanı pkkya ve yardakçılarına satmayız.

55
287
yanıtYanıtla
adanalı:

biz kürtler herzaman hertürlü şiddete karşıyız amaaa üstümüze gelirseniz sonu sizin için hiç iyi olmaz

254
71
yanıtYanıtla
AnteplimobilWeb@haberler.com:

ülkücüler dünyanın en pislik insanları her türlü pislik var onlarda

294
25
yanıtYanıtla
Adalı ReisMobil-IOS:

Tack nickli hain daha size neler edecez dur şehitleri varmış ulen dinsiz PKK lıdan şehitmi olur hain seni

13
251
yanıtYanıtla
bülent:

faşizim bir zehirdir hele dinle birleşirse bonzai misali hemen götürür onun . için kahrolsun faşizim

224
24
yanıtYanıtla
aaa:

şerefsiz pkklılar

28
216
yanıtYanıtla
Tüm 800 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title