Haberler

Üniversite ´SOSYAL Kart´ Sisteminde

Güncelleme:

Doburca'da tesislerinde bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık ve UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, kullanıcılara yüzde 15 indirim hakkı sağlayan sosyal kart uygulamasına imza attı. Yürürlüğe sokulan protokolle birlikte, üniversite akademisyenleri, çalışanları ve öğrenciler Büyükşehir Belediyesi'ne ait sosyal tesislerden ayrıcalıklı yararlanma hakkına sahip oldu.

"'Çiftlikten sofraya' mantığıyla çalışıyoruz"

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, üniversiteyi sosyal kart sistemine dahil ettiği için Prof. Dr. Ulcay'ı tebrik etti. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal tesislerle merkez bölgelerde olduğu gibi ilçelerde de kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla vatandaşın ayağına götürdüğünü belirten Başkanvekili Karlık, üniversite mensuplarının da bu imkanlardan yararlanacak olmasının sevindirici olduğunu kaydetti. BURFAŞ tarafından işletilen sosyal tesislerin 'çiftlikten sofraya' mantığıyla çalıştığını, güvenilir ürünleri birinci elden vatandaşın tüketimine sunduğunu vurgulayan Başkanvekili Karlık, "İmzalanan protokolle birlikte sosyal tesislerimizden binlerce akademisyen, çalışan ve öğrenci kardeşimiz hizmet alacak ve inşallah memnun kalacaklar. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kampüs imkanları BURFAŞ'la ilçelerde

UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ise, imzalanan protokolle birlikte ilçelerdeki MYO'larda eğitim gören öğrencilerin de Görükle'deki merkez kampüs imkanlarına kavuşacağını söyledi. BURFAŞ'ın ilçelerdeki restoran ve spor tesisleriyle kampüslerden daha iyi imkanlar sunduğunu, imzalanan protokolle birlikte ilçelerde eğitim gören öğrencilerin de bu imkanlara uygun fiyatlarla ulaşabileceğini vurgulayan Prof. Dr. Ulcay, "Gerçekleştirdiğimiz protokolle birlikte bu eksikliğimiz gidecektir. BURFAŞ, 2500 akademisyeni, 3500 çalışanı ve 65 bin öğrencisiyle geniş bir kitleyi müşteri portföyüne eklemiş olacak. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Protokol imza törenine katılan BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy da, yaptığı konuşmada, ilçelerdeki sosyal tesis sayısının artacağını ifade etti. Karacabey tesisinin önümüzdeki hafta hizmet alınacağını, Yenişehir tesisinin de yılbaşından önce yetiştirileceğini kaydeden Gümüşsoy, "Şu anda 50 olan sosyal tesis sayımız, İznik, Orhangazi ve İnegöl yapılanmalarıyla birlikte hızla artışa geçecek" şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve rektör yardımcılarına sembolik olarak sosyal kartlarını teslim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uludağ Üniversitesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title