Haberler

Üniversite Sıralarında Nostaljik Konser

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinin Tarihi Amfisi, 23 Nisan'da İlk Kez Piyanist Tuluyhan Uğurlu'nun Konseri İçin Kapılarını Açacak.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinin tarihi amfisi, 23 Nisan'da ilk kez piyanist Tuluyhan Uğurlu'nun konseri için kapılarını açacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Tuluyhan Uğurlu, 23 Nisan'da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi amfisinde anlamlı bir konser verecek.

Cumhuriyet'in ilk yıllarından beri binlerce öğrencinin eğitim gördüğü İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinin bin kişilik birinci sınıf amfisi ilk kez bir konsere ev sahipliği yapacak. İstanbul Üniversitesinin desteğiyle düzenlenen konser, saat 16.00 ve 19.30'da iki kez tekrarlanacak.

1930 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün üçüncü sınıf öğrencileriyle birlikte ders dinlediği fakültedeki konserde Tuluyhan Uğurlu, "Sonsuza Kadar İstanbul" adlı eserini seslendirecek.

Tuluyhan Uğurlu, konserde yine müzik ve görüntülerle, dünden bugüne ve yarına İstanbul'u anlatacak. Konsere katılanlar, üniversitenin ana kapısından girip, iki tarafı ağaçlı bahçeden Beyazıt Kulesi'ne doğru yürüyerek, kulenin arkasında binlerce öğrencinin ders gördüğü ve ilk gençlik anılarının hala taptaze durduğu Hukuk Fakültesi binasına girecekler.

Kürsünün hemen önüne kurulacak sahnede Tuluyhan Uğurlu'nun piyanosuna kavalda Murat Toraman, viyolada Doğukan Çokşeker, yaylı tambur ve elektrogitarda Uğur Varol, kontrbasta Umut Sel, percussionda Gürkan Özkan eşlik edecek.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title