Haberler

Üniversite Öğrencisine Tecavüz Eden Servis Şoförü: Şeytana Uydum

Güncelleme:

Kadıköy'de 19 yaşındaki Üniversite öğrencisi E.F.B.'ye tecavüz eden servis şoförü Cengiz A. (34), "Şeytana uydum. Yaptığımdan çok pişmanım." dedi.

Kadıköy'de 19 yaşındaki Üniversite öğrencisi E.F.B.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan servis şoförü Cengiz A. (34) adliyeye sevk edildi. Şüphelinin poliste verdiği ifadesinde "Şeytana uydum." dediği öğrenildi. Evli ve 2 çocuklu olduğu öğrenilen şüphelinin evinde genç kızdan gasp ettiği cep telefonunun da ele geçirildiği belirtildi.

BAĞDAT CADDESİNDE TECAVÜZ

Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde 24 Ocak 2016 tarihinde saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evine gitmek üzere yola çıkan Üniversite öğrencisi E.F.B. kendisini takip eden bir kişinin saldırına uğramıştı. Saldırgan genç kıza tecavüz ettikten sonra para ve cep telefonunu alarak kaçmıştı. Perişan bir halde evine giden E.F.B.'nin şikayeti üzerine polis tarafından soruşturma başlatılmıştı.

GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİ SAYESİNDE YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada polis güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek önce saldırganın eşkalini belirledi. Şüphelinin olaydan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştığı daha sonra bir minibüse bindiğini tespit etti. Şüphelinin bindiği minibüs kamera görüntüleri kullanılarak Pendik'e kadar takip edildi. Minibüsten inen şüpheli evinin bulunduğu sokağa kadar kamera görüntüleri kullanılarak izlendi. Burada yapılan çalışma sonucu kimliği belirlenen şüpheli Cengiz A. dün sabah saatlerinde yapılan operasyonla gözaltına alındı.


"ŞEYTANA UYDUM"

Gasp Büro Amirliğine getirilen şüpheli Cengiz A. sorguya alındı. Daha önceden adam yaralama, uyuşturucu kullanmak, güveni kötüye kullanmak gibi suçlarından poliste 8 kez geliş kaydı bulunduğu öğrenilen Cengiz A.'nın evli ve iki çocuklu olduğu öğrenildi. Evinde yapılan aramada, tecavüz ettiği genç kızın telefonu ele geçirilen şüphelinin poliste yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiği ve "Şeytana uydum. Şimdi yaptığımdan çok pişmanım" dediği öğrenildi.

DİĞER OLAYLARI ARAŞTIRILIYOR

Polis tarafından yapılan çalışmalarda Cengiz A.'dan kan ve DNA örneklerinin alındığı başka olaylardan alınan örneklerle karşılaştırılacağı öğrenildi. Şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Bağdat 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (120)

İlgiliMobil-ANDROID:

Gecenin üçünde ne işin vardı diyenlere sesleniyorum bu memlekette günün belli saatlerinde mi güvende olmak var. Gece de olsa bir bayan neden dışarı çıkamaz. Cehalet en büyük sorunumuz. Eğitim şart 10 nesil sonra belki bir yerlere geliriz.

84
11
yanıtYanıtla
İzmirli:

Gece gece ne işi varmış o kızın da dışarda

13
36
yanıtYanıtla
x:

Mükemmel bir beyin fırtınası yapmışsın . senin gibiler bu devlete lazım . bu yolda devam et . zihnine sağlık

yanıt5
yanıt2
Leb:

İşte beyin bu!! Dışarı çıkae evine döner sanane erkekler beynini birde şeylerini evde bıraksınlar gece gece çıkarmasınlar !!!

yanıt4
yanıt1
İlginç:

Gece dışarı çıkan hakediyor yani öyle mi? Nasıl bir mantık?

yanıt6
yanıt1
akpli:

ne atıp tutuyorsunuz kızın gece üçte dışarda ne işi olur

10
34
yanıtYanıtla
z:

beyin bedava ya sende ondan kullanıyorsun galiba . 3 de ne işi var . çaldılar ama banada yediriyorlar onun icin sıkıntı yok . . hiç kullanılmamış pırıl pırıl bir zeka çok şanslısın

yanıt5
yanıt1
akpli ali:

belki kız iftira atmıştır olabilir kızlar böyle

5
33
yanıtYanıtla
yobaz:

kadınlara her şey yasaklanmalı internet bile yasaklanmalı bence

7
29
yanıtYanıtla
yobaz:

kadınlar evden dışarı çıkmamalıdır erkek ne derse onu yapmalıdır çok konuşmamalıdır

6
30
yanıtYanıtla
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title