Haberler

Hırslı Başlayan Üniversite Öğrencisinin Sonu Komik Oldu

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan üniversite öğrencisi yarışmacı Fethiye'nin hangi şehirde olduğunu bilemeyince yarışmadan elendi.

ATV ekranlarında yayınlanan Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının dünkü bölümüne üniversiteli bu yarışmacı damgasını vurdu. 125 bin lira hedeflediğini söyleyen yarışmacı 6'ncı soruda elendi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Selçuk Yöntem Fethiye Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (35)

MüslüMobil-IOS:

Salak Türk :)

8
25
yanıtYanıtla
püslü:

TÜRK salak değildir . eğitim olabilir mi

yanıt10
yanıt0
türk:

salak sensin gerizekalı eminim sende bilmiyon

yanıt0
yanıt0
musmobilWeb@haberler.com:

Eger o bolgenin cocugu degilse bilnemesi dogal. Fethiye cok bilinen turistlik bir bolge degil. Benim icin siradan bi ilce.

4
18
yanıtYanıtla
OGAN...Mobil-ANDROID:

45 YIL ONCE ILKOKUL OGRENCILERI BILIRDI. BUGUN EGITIM YOK SADECE ETIKET VAR.

19
2
yanıtYanıtla
İnşaat Demircisi Cevdet:

Ben bile bilirin bunu len. Cevap Antalya. Cıbıldak rus garıları vardı ben gittim.

5
15
yanıtYanıtla
dikmenliMobil-ANDROID:

idiot bunlar bide universteye gidiyor yaziklar olsun

15
4
yanıtYanıtla
poltmobilWeb@haberler.com:

Turkiyenin egtim sistimi kalitesi suc kizin degil suc bu ulkenin egtiminde.cok aci bi durum.yuksek bina yaparak ulke buyumez.

15
2
yanıtYanıtla
toby:

ne denyo yorum yazanlar var kimse ne fethiyenin ne de başka yerlerin hangi ilde olduğunu bilmek zorunda değil allahın andavalları

9
7
yanıtYanıtla
cilavuz:

görende karsın susuz ilçesını sordu sanar Fethıye dıyo ya gercekten komık :) bırde bunları yarsmaya cagırıyorlar bıze hele donecekler vay lo lo. . .

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title