Haberler

Üniversite Öğrencisi İntihar Etti

Güncelleme:

Karabük Üniversitesi İngilizce Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Emrah U., kaldığı pansiyonunun 5'inci katından atlayarak yaşamına son verdi.

Kaldığı pansiyonunun 5'inci katından atlayan Karabük Üniversitesi İngilizce Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Emrah U., hayatını kaybetti. Öğrencinin atlama anı bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

TERASTAN KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Olay bu sabaha karşı 05.00 sıralarında Fevzi Fırat Caddesi üzerinde bulunan öğrencilerin kaldığı pansiyonda meydana geldi. Emrah U., henüz bilinmeyen nedenle kaldığı pansiyonun 5'inci katındaki terasa çıkarak kendini boşluğu bıraktı.

KALDIRIMA DÜŞEREK AĞIR YARALANDI

Kaldırıma düşerek ağır yaralanan Emrah U., ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitiren Emrah U.'nun cesedi kesin ölüm nedeninin saptanması için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRDÜ, MÜDAHALE ETMEDİ

Üniversiteli Emrah U.'nun pansiyonun 5'inci katından düşmesi, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, aynı kaldırım üzerinde çöp kutusunu karıştıran bir kişi, hiç müdahale etmeden ağır yaralı öğrencinin yanından geçiyor ve başka bir çöp kutusunu karıştırdıktan sonra yoluna devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (53)

O.D.U.N Adam:

Sıra sana geliyor arkadaşım, sen de o cesareti görüyorum. . . Cennette seni bekleyen hiç kimse yok mu? Artık kavuşma zamanı gelmedi mi ? Daha ne kadar bu dünyadaki iblislerin eziyetini çekeceksin. Atla ve yüksel. . . Melekler seni alıp götürecekler, beyaz ışıktan kanatlarla göğe yükseleceksin, Tanrı açıklamalarını kabul edecektir. Mecbur değilsin bu hayata katlanmaya.

6
40
yanıtYanıtla
AdnMobil-IOS:

Gençliğimiz elden gidiyor AKP katilidir????

12
30
yanıtYanıtla
El kadimMobil-IOS:

Kesin paralelcilerden dolayi intihar etmistir insallah kürt degildir

1
36
yanıtYanıtla
selimmobilWeb@haberler.com:

Memleket isterim Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun Kuşların çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isterim Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun Kardeş kavgasına bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun Kış günü herkesin evi barkı olsun. Memleket isterim Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun Olursa bir şikâyet ölümden olsun.

26
1
yanıtYanıtla
İSTANBUL:

İnsanların Yeni Türkiyeden umudu kalmamış yazık

24
3
yanıtYanıtla
sira gelecekMobil-ANDROID:

ulan bu kadar korkudan kurtlerden nefret ediyorsunuz bu nefret korkunun ifadesidir.

5
22
yanıtYanıtla
CihanMobil-ANDROID:

Lan ne biçim insansınız yaaa. İnşAllah Kürt değildir ne demek? Bu canice bir yorum??? Sen Ahirette herkesle yanyana eşit olmayacakmısın Mal??? Duaya bak. öküz

18
1
yanıtYanıtla
OguzMobil-IOS:

Bunalim in anlamini bilirmisiniz bunalim nedir insanin gozune o perde indigi zaman yeryuzumde ne varsa goz gormez.once bunalimi arastirin sonra tekrar yazin

17
1
yanıtYanıtla
SINAN:

SÖZDE MÜREKKEP YALAMIS - ILIM SAHIBI CAHIL

0
17
yanıtYanıtla
murat özmen:

Allah rahmet eylesin. bizim insanımız ancak yorum yapar akıl verir . . . dinlemez yardım etmez ancak eleştirir. . . .

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title