Haberler

İntihar Eden Üniversite Öğrencisinin Facebook Mesajları

Güncelleme:

Bunalıma giren üniversite öğrencisi kaldığı evde kendini iple asarak intihar etti. Gencin bir süre önce Facebook'tan paylaştığı mesajlar dikkat çekti.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sosyal Bilimler 4. sınıf öğrencisi F.B. (25), kaldığı öğrenci evinde kendini iple kapıya asarak intihar etti. Mardin Midyat ilçesi nüfusuna kayıtlı olan F.B.'nin yakın zamanda babasını kaybettiği ve psikolojik tedavi gördüğü iddia edildi.

FACEBOOK MESAJLARI DİKKAT ÇEKTİ

F.B.'nin intihar etmeden önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabında yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekiyor. F.B.'nin Facebook üzerinden, "Zamansız yaz yağmurları gibi olacak ama bazen de kara bulutlar gelince yağmurun yağmaktan başka çaresi kalmadığı gibi gitmek gerek", "Unuttum... dünya bir gölgelikti. Oysa yolcu olduğumu unuttum. Yolumun buradan geçtiğini, sadece uğradığımı unuttum, yapmam gerekenler vardı, burası imtihandı. Seyrü sefaya dalıp ahiretimi unuttum... belki geri dönüşü olmayacak bazı şeylerin ama geç olsa da son durak kara toprak olduğunu anladım" şeklinde paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

F.B.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Facebook Midyat Mardin Ağrı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

ALPERENalperen@hotmail.com:

GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMIŞ ASLINDA AMA İNTİHAR ETMESEYDİ KEŞKE. ALLAH RAHMET ETSİN.

57
3
yanıtYanıtla
Bawerinfo@roni-umzuege.de:

Xweda bi Rehma Xwe şah bike, cîhé te cınnet be.....bira!

24
34
yanıtYanıtla
BİLAL OCAKbilalocak@hotmail.com:

Başka dillere saygılıyız. Ancak burada ortak dil Türkçe'dir. Onun için anadili başka olan da, yabancı dil bilen de bu ortak dili kullansalar iyi olur. Anlayışınız için teşekkürler.

yanıt0
yanıt0
Batmanlıseyhankartall@gmail.com:

Bilal Ocak; Anlamıyorum diyorsun. Anlamak Zorunda değilsin. Bir şeyide anlama. Biz yıllarca dilini anlamadık ama konuşamazsın demedik. Anlamak için çabaladık. Aynı gayreti sende göster. Tek taraflı kardeşlik olmuyor. Allah Taksiratını af etsin. geride kalanlara sabır versin.

yanıt0
yanıt0
aylin35aylin35@gmail.com:

şimdi kesin çıkar sözde bazı dindarlar bu çocuğa lanet ederler bu sayfada :(

12
40
yanıtYanıtla
dindarivarol44@hotmail.com:

dindarlar derken siz herhalde dinsizsiniz...

yanıt0
yanıt0
asdoombiger@hotmail.com:

ne alaka?benim bildigim dindarlar dua eder senin ortamın bozuk naplm.

yanıt0
yanıt0
VALAR MORGHULİSazizziza@hotmail.com:

'Unuttum... dünya bir gölgelikti. Oysa yolcu olduğumu unuttum. Yolumun buradan geçtiğini, sadece uğradığımı unuttum, yapmam gerekenler vardı, burası imtihandı. Seyrü sefaya dalıp ahiretimi unuttum... belki geri dönüşü olmayacak bazı şeylerin ama geç olsa da son durak kara toprak olduğunu anladım'

yanıt0
yanıt0
asdasd@k.co:

Allah taksiratını affetsin sana bir hadis söyleyeyim elinin altında internet var bununla ilgili şeyler bulabilirsin tabiki daha deta için internet yetersiz kalır bazı kitaplara bakman gerekecek işte hadis: 'Kendini boğarak öldüren kimse, Cehennem için boğmuş olur. Kendini vuran kimse, Cehennem için vurmuş olur.' (Buhârî, Cenâiz 84)

yanıt0
yanıt0
densizlikhalil5542@gmail.com:

@Aylin35 ne alaka şimdi dindarlar deyip yaftalamak çamur atmak nede guzel değil mi insanlari sınıflara ayırmak ne kadar hoşunuza gidiyor, Allah taksiratini affetsin ölen ölmüş onun hesabı bizle değil Allah ile artık ne şekilde ne sebeble hani haleti ruhiyede o duruma geldi bilemiyoruz yorum yapmak bize düşmez, ayrıca sana da islamdan nasiplenmen temennisiyle

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title