Haberler

Üniversite Öğrencilerinin Emniyet Müdürlüğü Ziyareti

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri, Pınarhisar Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Yaşanan terör saldırılarına bir cevap olarak gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler, "polisimizin yanındayız" mesajı verdi.

İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan ve çoğunluğu çevik kuvvet polisi 45 kişinin şehit olduğu terör saldırısı sonrası üniversite öğrencileri, emniyet güçlerine vefa ziyareti gerçekleştirdi. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı II. Sınıf öğrencilerinin organize ettiği ziyarete Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Olcay Ekşi, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erkan Taşdemir, bölüm hocaları Öğr. Gör. Mehmet Sali ve Öğr. Gör. Onur Günaydın da eşlik etti.

Ziyarette ilk olarak İlçe Emniyet Müdürü Hüsnü Uz'a Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Olcay Ekşi tarafından çiçek takdim edildi. Ardından öğrencilerin hazırladığı ve üzerinde "Sizler; vatanına onuru ile sahip çıkan, bu milli mesleğe canı pahasına gönül vermiş, tüm polislerimize minnet eder, sevgi ve şükranlarımızı sunarız" yazılı teşekkür belgeleri Pınarhisar Emniyet Teşkilatı'nda çalışan tüm polislere hediye edildi.

Vefa ziyareti öğrenci ve öğretim elemanları ile polislerin toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Pınarhisar Beşiktaş İstanbul Yerel Haberler

title