Haberler

Üniversite Öğrencilerine Satılmak Üzere İstanbul'a Getirilen 30 Bin TL'lik Uyuşturucu Madde Ele...

Avrupa'dan temin edilip üniversite öğrencilerine satılmak üzere İstanbul'a getirilen piyasa değeri yaklaşık 30 bin TL olan uyuşturucu madde ele geçildi. Operasyon anı ise jandarma kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Avrupa'dan temin edilip İstanbul'a getirilen uyuşturucu maddenin, Arnavutköy'de bir şahıs vasıtasıyla, başta üniversite öğrencilerine olmak üzere İstanbul geneline satışının yapılacağı bilgisini alması üzerine harekete geçti. Ekipler, yapılan fiziki takip neticesinde uyuşturucu maddenin, şüpheli bir şahsın Bağcılar Yenigün Mahallesi'ndeki evinde satış yapılmak üzere hazır bekletildiğini tespit etti. Bunun üzerine operasyon yapan jandarma ekipleri piyasa değeri yaklaşık 30 bin TL olan 145 gram Kokain, 70 Adet Amfetamin Hap, 1 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde alışverişinde kullanıldığı değerlendirilen 2 bin TL nakit para  ele geçirdi. Operasyon yapılan adreste yakalanan şahıs ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan operasyonla yaklaşık 60 kişinin uyuşturucu madde kullanımının önüne geçilerek uyuşturucu tacirlerinin adalete teslim edilmesi sağlandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title