Haberler

Üniversite Öğrencilerinden Uzaklardaki Kardeşlerine Ziyaret

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencileri “Köy Destek Projeleri” Toplumsal Duyarlılık Projesi (TDP) kapsamında Halfeti Saluca Mezrasında bulunan Saluca İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencileri "Köy Destek Projeleri" Toplumsal Duyarlılık Projesi (TDP) kapsamında Halfeti Saluca Mezrasında bulunan Saluca İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.

TDP projeleri kapsamında farkındalık oluşturmak ve sosyo ekonomik yapısı düşük olan Saluca İlköğretim Okulu'na destek olmak ve çocuklarla empati kurmak için yapılan ziyarette, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü TDP Danışmanı Öğr. Gör. Murat Kılıç'ın öğrencileri tarafından toplanan ve hazırlanan kırtasiye malzemeleri, kıyafetler ve sürpriz hediyeler okulda bulunan 28 öğrenciye verildi.

Saluca İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından Gaziantep Üniversitesi öğrencileri çiçeklerle karşılandı. Sınıf öğretmeni Yusuf Yılmaz, Gaziantep Üniversitesi'ne teşekkürlerini belirterek; Üniversiteli ağabey ve ablalarının kilometrelerce yolu kat ederek okulumuza gelmiş olmalarının çocuklar üzerinde çok büyük olumlu etkiler oluşturduğunu ve gözlerinin mutluluktan parladığını belirtti.

Ziyaret Halfeti Yeşilozen İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Karakoç tarafından düzenlenen tekne turu ve öğle yemeği ile son buldu. Etkinlik sonunda Gaziantep Üniversitesi öğrencileri, Toplumsal Duyarlılığın sadece bir ders olarak kalmayacağını ve hayatlarının her zaman önemli bir noktası olacağını belirterek ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Halfeti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title