Haberler

Üniversite Öğrencilerinden, "Haydi Tiyatroya" Adlı Proje

Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz.

Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri tarafından Toplum Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında ilkokul öğrencilerine yönelik "Haydi Tiyatroya" sloganıyla bir etkinlik düzenlendi.

BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Toplum Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında, "Haydi Tiyatroya" sloganı ile Kdz. Ereğli de üç devlet okulunun öğrencilerini 'Pamuk Prenses' ve Yedi Cüceler' isimli tiyatro ile buluşturdu.

29 Nisan ' da Kepez İzmirlioğlu İlkokulu'nda ve 3 Mayıs'da Kayabaşı Alemdar İlkokulu ile Dikmen İlkokulu'nun konferans salonlarında sahnelenen tiyatro gösterilerinde öğrenciler eğlenceli vakit geçirdi.

BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Aslı Karataş, Büşra Köseoğlu, Funda Atan, Furkan Çetin, Kadir Sayar, Özlem Esen, Özge Sak ve Tutku Erbay tarafından Kepez İzmirlioğlu İlkokulun da sahnelenen tiyatro etkinliğinde Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Koordinatörü Dekan Yardımcısı Doçent Doktor Aysel Memiş'e çiçek takdim edildi.

BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü 3.sınıf öğrencilerinden Büşra Köseoğlu, amaçlarının ilkokul öğrencilerine tiyatro ile buluşturmak olduğunu belirterek" BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri olarak Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında "Haydi Tiyatroya" sloganıyla Kdz. Ereğli ' de Kepez İzmirlioğlu, Kayabaşı Alemdar ve Dikmen İlkokulu öğrencilerini 'Pamuk Prenses ve 'Yesi Cüceler' isimli tiyatro ile buluşturduk. Küçük izleyicilerimizin dikkatini çekmek adına tiyatro gösterimize, Aslı Nur Köseoğlu, Muhammed Ali Köseoğlu, Yiğit Can Atan ve Doğukan Atan isimlerinde küçük kardeşlerimizi oyuncu olarak dahil ettik. Gösterilerimizin sonunda çocuklara müzik eşliğinde balonlar ile eğlence düzenledik. Projeyi gerçekleştiren öğretmen adayları olarak bu mesleği seçtiğimiz için çok doğru bir karar verdiğimize inanıyoruz. Projemize destek veren Kdz Ereğli Erdemir Musiki Derneğine,

BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesine, Kdz Ereğli Belediyesine, projemize fikirleriyle destek olan BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi Tamer Özsoy'a ve yardımlarını esirgemeyerek her zaman yanımızda olan Kdz Ereğli Sanat Kurumu tiyatro oyuncusu Özgen Elmasay'a, sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Ali Köseoğlu Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title