Haberler

Üniversite Öğrencileri Tramvayın Altında Kalarak Can Verdi

Güncelleme:

Sakarya'da üniversite öğrencileri Zeynep Kılıç ve Tekin Dündar, şehiriçi ulaşımda kullanılan tramvayın altında kalarak feci şekilde can verdi.

Sakarya Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu öğrencileri 19 yaşındaki Zeynep Kılıç ve 20 yaşındaki Tekin Dündar, şehiriçi ulaşımda çalışan ADARAY'ın altında kalarak hayatlarını kaybetti.

İNTİHAR OLASILIĞI VAR

Olayın demiryolunu çevreleyen tel örgülerin içerisinde olması ve ADARAY'ın makinistinin "Karanlıkta aniden demiryoluna fırladılar" diye ifade vermesi olayın kazadan çok gençlerin intihar etmiş olabileceği ihtimalini arttırdı.

2 GENÇ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Olay, bu aksam saat 19.00 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi Donatım mevkiinde meydana geldi. Adapazarı şehir içerisinde toplu ulaşımda çalışan makinist Şaban Alemdar idaresindeki hafif raylı araç ADARAY, Arifiye-Adapazarı seferini yaparken, Mithatpaşa mahallesinde iki kişiye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan 19 yaşındaki Kütahya Simavlı Zeynep Kılıç olay anında, arkadaşı 20 yaşındaki Siirt Eruh ilçesi nüfusuna kayıtlı Tekin Dündar ise olay yerine gelen sağlık görevlisinin dakikalarca kalp masajı yapmasına rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdiler.

DERS NOTLARI ETRAFA DAĞILDI

Kazada her ikisi de Sakarya Üniversiteli Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri oldukları belirlenen gençlere ait ders notları da etrafa dağıldı. Yapılan ilk incelemede olayın tel örgülerle çevrili demiryolunun içerisinde olduğu ve gençlerin demiryolunda yürüdükleri belirlendi. Kazayı ADARAY'ın kameralarının inceleneceği belirtilirken çevrede bulunan kamera kayıtlarında da gençlerin demiryolunda yürüdükleri ortaya çıktı.

"KARANLIKTA ANİDEN DEMİRYOLUNA FIRLADILAR"

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Muzaffer Elmas, iki gencin öğrencileri olduklarını doğrularken, "Kazanın nasıl olduğuna dair bilgimiz yok. Ancak iki ögrencimiz yaşamını yitirdi. Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz olay yerine giderek gerekli çalışmaları yapıyor" dedi.

Bu arada ifadesi alınan makinist Şaban Alemdar'ın "Karanlıkta aniden demiryoluna fırladılar" diye ifade vermesi olayın kazadan çok gençlerin intihar etmiş olabileceği ihtimalini arttırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sakarya Üniversitesi Tekin Dündar Zeynep Kılıç Adapazarı Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

tyfnbjk:

bence çocuk kıza çaktı kız hamile kaldı çok çağresizlerdi erkek doğuda beşik kertiği olduğunu söyledi sonra töre korkusu sardı onları intaar ettiler çok yazık allah rahmet eylesin

1
30
yanıtYanıtla
tugay musa:

ne arıyolar orda hem bı kızın erkekle yalnız kalması dogru degıl allah affetsın

5
8
yanıtYanıtla
İstanbul:

Yaşamama haklarını kullanmışlar saygı duymak lazım.

1
11
yanıtYanıtla
124mobilWeb@haberler.com:

Bizim zeynebimiz intihar etmez o kadar yasamayı seven deli dolu sen sakrak bir insandi biip bilmeden kimse boyle yorumlar yapmasn allahtan korkun bizim ailemiz asla türk kürt ayrımı ypmadılar yapmazlarda koministmis siz kendi kafaniza gore yorum yaparken bizim icimiz kan agliyo intihar degil ben inaniyorum ki zeynep yapacak bir insanda degil alaha sıgınn allah korkusu olsun biraz icinizde

8
0
yanıtYanıtla
kobanni:

dikkatsizlik ya da birileri zorla atmıştır. Kütahya aşırı milliyetçidir.

2
6
yanıtYanıtla
TUNCAY ÇEVİK:

KİMBİLİR NE SIKINTILARI VARDI GENÇLERİN. AMA KİM KİMİN UMURUNDA HERKES HAVASINDA .

8
0
yanıtYanıtla
ruzgar ruzgarmobilWeb@haberler.com:

BU TURKİYENİN USTUNDE KARA BULUTLAR DOLASİYOR NE OLUYOR BU GENCLERE. BİRAZ ABES OLACAK AMA BİZDE MODA HASTALİK BİR İNTAHAR HABERİ CİKİYOR İNSANLAR İNTAHAR ETMEK İCİN YARİSİYOR BİR BİCAKLANMA HABERİ CİKİYOR HEMEN HERKES BİR BİRİNİ BİCAKLİYOR BİR SOYGUN HABERİ CİKİYOR PESİNDEN SOYGUNLAR BASLİYOR ASKER İNTAHAR ETTİ DİYE HABER CİKİYOR. HEMEN PESİNDEN İNTAHAR EDEN ASKERLER PESPESE BİR TECAVUZ HABERİ CİKİYOR HEMEN PESİNDEN TECAVUZ EDEN EDENE BU TURKİYE NEREYE GİDİYOR BİLEN VARMİ

7
0
yanıtYanıtla
mikMobil-ANDROID:

belkide çok koyu komünist bir ailenin kızı oğlanda çoook derin ülkücü... çare bulamayınca intihar ettiler ne malun da hemen Tür-Kürt çatışmasına çevirdiniz. Türkiye'de Türk de var Kürt de var Çerkez de var Laz da var Alevi de var Sunnide var Hıristiyan da var Yahudi de var Suryani de var ve saymakla bitmeyecek etnik kökenli insan var. neden hemen Ülkücü aile kızıyla Kürt gencini attınız ortaya bence ne malum sizin Türkiye düşmanı bir adi olmadığınız...

2
5
yanıtYanıtla
OGUZ:

YORUM YOK : BİLMEDEN YORUM YAPMAK GÜNAHTIR ALLAH RAHMET EYLESİN HİÇ KİMSE TATLI CANINDAN VAZGECMEK İSTEMEZ

6
0
yanıtYanıtla
sari cizmeli mehmetagamobilWeb@haberler.com:

İntihar edecek olsalar ellerinde ders notlari ile mi giderler oraya. Empayi yaptigim zaman intihar edecek olsam benim gozum hicbisi gormez.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title