Haberler

Üniversite Öğrencileri Osmancık'ı Gezisi

Osmancık Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü tarafından üniversite öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenlendi.

Osmancık Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü tarafından üniversite öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenlendi.

Yüksek öğrenim görmek için Osmancık'ı tercih eden ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelerek Yurkur'da kalan öğrenciler, İlçe Müftülüğü ve Yurt Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdikleri bir programla ilçedeki tarihi ve kültürel değerleri yakından tanıma fırsatı buldu.Akşemseddin Camii, Koyunbaba köprüsü ve türbesi, İmaret Camii ve Kandiber kalesini gezen öğrenciler ilçeye hayran kaldı.

Osmancık KYK Müdürü Şevket Anar, "Yeni eğitim-öğretim yılında Türkiye'nin çeşitli illerin gelerek yüksek öğrenimlerini görecek olan ve Yurt Müdürlüğümüz bünyesindeki Yurdumuzda barınmalarını sağlayacak öğrencilerimize öğrenimleri süresince yaşayacakları şehri tanıtmak ve bu şehirde bulunan manevi şahsiyetlerin bulunduğu mekanlar, dini ve kültürel mekanlar İlçe Müftülüğümüz işbirliği ile gezdirilerek tanıtılmasını amaçladık. İlk olarak, Osmancık tarihinde ve maneviyatında önemli yeri olan Koyunbaba Türbesi, Koyunbaba Köprüsü, Akşemseddin Camii, İmaret Camii ve son olarak da Osmancık Kalesinden şehrin genel görüntüsünü öğrencilerimize izletmiş olduk. Bu programın gerçekleştirilmesinde bize destek veren müftümüze ve personeline teşekkür ederim. Bundan sonra da buna benzer çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yurtlar Kurumu Osmancık Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title