Haberler

Üniversite Öğrencileri Adilcevaz'ı Gezdi

AK Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanlığı, Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerine yönelik Adilcevaz gezisi düzenledi.

Ak Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanlığı, Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerine yönelik Adilcevaz gezisi düzenledi.

Adilcevaz'a gelen Bitlis Eren Üniversitesi öğrencileri, gezide ilçenin tarihi yerlerini ziyaret etti. Gezi öncesi Adilcevaz Belediye Başkanlığı tarafından verilen yemeğe katılan öğrenciler, daha sonra AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanlığı binasına geçti. AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, "AK Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanlığı tarafından Bitlis ve ilçelerindeki manevi ve tarihi değerlerinin gençlere tanıtılması amacıyla düzenlenen gezide öğrencilerimiz ilçemize de gelerek buranın tarihi yerlerini yakından görme fırsatı buldular. Düzenlenen bu etkinlikler sayesinde milli değerlerimize sahip bir gençlik yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Gençlerimizi ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduk. İnşallah bu tür etkinliklerimiz daha kapsamlı bir şekilde devam edecektir" dedi.

Geziden memnun kalan öğrenciler, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a ve Adilcevaz İlçe Başkanı A.Hamdi Tutçu'ya teşekkür etti. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adilcevaz AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title