Haberler

Üniversite Musabeyli Lisesi Öğrencilerini Ağırladı

7 Aralık Üniversitesi’ni Kilis’te, bulunan lise öğrencilerine tanıtmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirilen tanıtım etkinliklerine Musabeyli Çok Programlı Lisesi son sınıf öğrencileri katıldı.

7 Aralık Üniversitesi'ni Kilis'te, bulunan lise öğrencilerine tanıtmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirilen tanıtım etkinliklerine Musabeyli Çok Programlı Lisesi son sınıf öğrencileri katıldı.

Üniversite tanıtım görevlilerinin eşlik ettiği lise öğrencileri önce Üniversite Kütüphanesi'ni ziyaret ederek kütüphane hakkında görevlilerden bilgi aldılar. Kırk bini aşan kitap sayısı ile çok sayıda kaynak esere sahip olan kütüphane gezisinden sonra sırayla kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, halı sahalar, kort tenisi ve basketbol sahalarının bulunduğu Spor Vadisi öğrencilere gezdirildi. Daha sonra öğrencilere rektörlük konferans salonunda üniversite tanıtım sinevizyonu gösterildi. Sinevizyon gösterimin ardından 7 Aralık Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bestami Dağlı tarafından üniversitenin sosyal imkanlarıyla fakülte ve bölümlerinin tanıtıldığı bir sunum yapıldı.Öğrenciler, ayrıca Üniversite Uygulama Oteli ve Restoranı, öğrenci yemekhaneleri, İİBF derslik ve amfileri, bilginler yolu ve açık amfiyi ziyaret ettiler. Tanıtım gezisi rektörlük önünde çekilen toplu fotoğrafla sona erdi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Musabeyli Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title