Haberler

Üniversite Ligi

Üniversiteler Arası Deplasmanlı Voleybol Ligi (ÜNİLİG) F Grubunda mücadele eden Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Mardin Artuklu Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı ile deplasmanda karşılaştığı maçta 3 0 galibiyet elde etti.

Üniversiteler Arası Deplasmanlı Voleybol Ligi (ÜNİLİG) F Grubunda mücadele eden Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Mardin Artuklu Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı ile deplasmanda karşılaştığı maçta 3-0 galibiyet elde etti.

Takımın her geçen gün daha iyi oyun çıkardığını belirten DÜ Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Antrenör Zafer İpekçi, yeni bir takım olmalarına rağmen önemli mesafeler aldıklarını kaydetti.

Grupta şampiyonluk hedeflerine adım adım ilerlediklerini söyleyen İpekçi, "Ünilig'i şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz, buna inanıyoruz. Dicle Üniversitesi olarak öğrencilerimizin ihtiyaçları için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Bu inanç bu destek eminim şampiyonluğu getirecek" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Dicle Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title