Haberler

Manchester United, Ronaldo İçin 180 Milyon Euro Ayırdı

Güncelleme:

İngiliz basını, Manchester United'ın Real Madrid'de forma giyen eski futbolcusu Cristiano Ronaldo için 180 milyon Euro'luk bütçe ayırdığını yazdı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın, Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo için 140 milyon sterlinlik bütçe ayırdığı öne sürüldü.

REAL MADRID'E 60, RONALDO'YA 80 MİLYON STERLIN

İngiliz medyasında yer alan haberlerde, Manchester United'ın Portekizli Ronaldo'yu yeniden takıma kazandırmayı çok istediği, transfer bedeli için Real Madrid'e 78, Ronaldo'ya 5 yıllık sözleşme karşılığında 102 milyon sterlin ödemeyi gözden çıkardığı öne sürüldü.

MADRID'İN BORCU 600 MİLYON EURO'NUN ÜZERİNE ÇIKTI

İspanyol basınında ise Real Madrid'in borcunun 600 milyon Euro'nun üzerine çıktığı, bu nedenle İngiliz kulübünden bu yönde bir teklif gelmesi halinde Ronaldo'nun gönderilmesine sıcak bakabileceği iddia edildi.

Real Madrid ile sözleşmesini geçen sezon 5 yıllığına uzatan 29 yaşındaki futbolcunun da eski kulübü Manchester United'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Kaynak: AA / Spor

Manchester United Real Madrid Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title