Haberler

UniQ İstanbul'da 'Ramazanda Caz'!

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk ve tek "Ramazanda Caz" festivali 4-11 Temmuz tarihleri arasında 6. kez müzik severlerle buluşuyor.

Festivalin 3 konserine ev sahipliği yapacak UNIQ İstanbul ; İstanbul'un yeni gözde kültür sanat merkezi olan ve gelişmiş altyapısıyla en iyi akustiğe sahip Volkswagen Arena'dan sonra, müzikseverlere bir de açık hava mekanı sunuyor. Çimenlerin üzerinde, ormanla iç içe, yazla buluşturan UNIQ İstanbul Açıkhava Sahnesi'nde 'Ramazanda Caz' bir başka olacak!

Bu konserle, Türkiye'deki Roman Caz akımının öncülerinden efsanevi Okay Temiz ve Magnetic Band topluluğu yeniden bir araya gelecek. Ramazanda Caz'ın bu açılış konserinde kimse yerinde duramayacak!

Merakla beklenen, "Only Lovers Left Alive" filminde söylediği şarkıyla ün kazanan ve büyük beğeni toplayan Yasmine Hamdan konseriyse 5 Temmuz Pazar günü Uniq Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşecek.

UNIQ İstanbul'da caz keyfi, 9 Temmuz günü, Fransız Roman Caz geleneğinin en iyi temsilcilerinden ünlü kemancı Pier Blanchard & Gypsy Jazz Quartet konseri ile devam edecek. Geçtiğimiz sene Fransız Sarayı Bahçesi'nde konser veren ve çok beğenilen bu topluluk, yoğun istek üzerine yeniden karşımıza çıkacak!


RAMAZANDA CAZ, FRANSA SARAYI BAHÇESİ'NDE DE ESECEK

Ramazanda Caz'ın geçtiğimiz sene müzikseverlere kazandırdığı bu harika mekanda, 10 Temmuz'da Andre Manoukian Quartet konseri gerçekleşecek. Charles Aznavour'un birlikte en sık konser verdiği ünlü Fransız piyanistin Quartet'i de bu konserde olacak. Türk-Roman müziğinin olağanüstü virtüözlerinden usta klarnetçi Yarımdünya Hasan, ünlü asma davul ustası Hacı Rüstem Çembeli ve ünlü zurna virtüözü Ahmet Özden bu konserde yer alıyor. Cazseverler için kaçırılmayacak bir buluşma!

KAPANIŞ ANKARA'DA…

Bu sene bir konser de Ankara'da! Ramazanda Caz, ilk kez İstanbul dışına çıkıyor ve Ankara'da müzikseverlerle buluşuyor! 11 Temmuz'da Andre Manoukian Quartet yine, Yarımdünya Hasan, Hacı Rüstem Çembeli ve Ahmet Özden ile birlikte Fransa Büyükelçiliği Bahçesi'nde konser verecek.

Hakan Erdoğan Productions tarafından düzenlenen Ramazanda Caz; Kültür ve Turizm Bakanlığı, UNIQ İstanbul ve Fransa İstanbul Başkonsolosluğu tarafından desteklenmektedir.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

İstanbul Türkiye Fransa Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title