Haberler

Ünilig'de Tenis Final Müsabakaları Sona Erdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) tenis final grubu mücadelelerinden görüntüler Kupa töreninden görüntüler ÜNİLİG'de Futsal final müsabakaları sona erdi Bayanlarda Dumlupınar Üniversitesi, erkeklerde İstanbul Üniversitesi şampiyon oldu Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) Futsal final grubu mücadeleleri sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) tenis final grubu mücadelelerinden görüntüler

Kupa töreninden görüntüler ÜNİLİG'de Futsal final müsabakaları sona erdi

Bayanlarda Dumlupınar Üniversitesi, erkeklerde İstanbul Üniversitesi şampiyon oldu

Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) Futsal final grubu mücadeleleri sona erdi. Muğla Atatürk Spor Salonu'nundaki müsabakalarda 16 erkek ve 8 bayan takımı 5 gün boyunca şampiyon olmak için mücadele etti.

Bayanlarda Dumlupınar Üniversitesi, erkeklerde ise İstanbul Üniversitesi şampiyonluğa ulaştı.Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, keyifli bir organizasyon gerçekleştirildiğini belirterek, 12 dalda organizasyonların yapıldığını kaydetti.

Çelebi, Muğla halkının müsabakalara gösterdiği ilgiye de teşekkür ederek, "Tüm gruplarda üniversitelerimiz çok kaliteli ve hırslı müsabakalar yaptı. Ancak müsabakalar tamamlandığında hepsi salon içerisinde birbirini kucakladı. Sporun gereğini yaptı. Hepsini kutluyorum." dedi.

ÜNİLİG Futsal finallerinde ilk üçe giren takımlar şöyle:

Bayanlar: 1- Dumlupınar Üniversitesi2- Kocaeli Üniversitesi3- Ege Üniversitesi

Erkekler: 1- İstanbul Üniversitesi2- Gaziantep Üniversitesi3-Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Üniversitesi Çelebi Muğla Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title