Haberler

Unıcera 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı

UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 16 ülkeden 328 firmayı 10 salon, 86 bin metrekare kapalı sergileme alanında ağırlayacak.

Türk seramik sektörünün nabzını tutan UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, bu yıl da sektör temsilcilerini ve profesyonellerini bir araya getirdi.

Tüyap tarafından Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliği ile gerçekleştirilen fuar, 2 Mart'ta kadar sürecek. Fuar, 16 ülkeden 328 firmayı 10 salon, 86 bin metrekare kapalı sergileme alanında ağırlayacak.

Fuarın, 5 günde 90'dan fazla ülkeden gelecek olan 65 binin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapması hedefleniyor. Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Gürcistan, Irak, İran, İsrail, Makedonya, Mısır, Rusya, Sırbistan, Suriye, Ukrayna, Ürdün, Yunanistan'dan alım heyetleri ağırlayacak fuarın, bu yıl da ülke ekonomisine ve sektör ihracatına büyük katkı yapması bekleniyor.

Seramik-banyo-mutfak sektörünün önde gelen firmalarını 26. kez bir araya getiren fuar, tasarım, inovasyon ve fonksiyonelliği buluşturan geniş ürün yelpazesi ile öne çıkıyor.  Fuara, Türkiye'nin yanı sıra ABD, Almanya, Avusturya, Birleşik Krallık, Bulgaristan, Çin, Fransa, Hindistan, Hollanda, İspanya, İtalya, Singapur, Slovenya, Tayvan  ve  Ukrayna'dan firmalar katıldı.

Üniversite-sanayi işbirliğini pekiştiren bir mecra olarak da sektöre yıllardır hizmet veren fuarda, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen "Seramik Tasarım Ödülleri" de sahiplerini buldu.  Yıldız Seramik Atölyesi'nin düzenleyeceği atölye çalışması  da fuar süresince ziyaretçilerin ve öğrencilerin katılımına açık olacak.

Mimar, iç mimar, tasarımcı, mühendis, müteahhit, satın alma uzmanları gibi sektör profesyonellerinin yanı sıra, evini çağdaş tasarımlarla yenilemek isteyenlere de açık olan fuar, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde 2 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek.

-"Kale 360" uygulaması

Kale Grubu, Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale'nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılan Kaleseramik, yenilikçi ürünlerini ve  'Kale 360' uygulamasını tanıttı.

Kaleseramik, fuara, 'Banyo' ve 'Teknik' konseptiyle hazırlanan 750 ve 135 metrekarelik iki ayrı stant ile katıldı. İtalyan Mimar Maurizio Molini ve Kaleseramik Konsept Tasarım ekibinin ortak çalışması ile hazırlanan stantlarda sergilenen  yeni ürün ve serilerin alternatif kullanım alanlarından örnekler sunuldu.

Kaleseramik firmasının modern vizyonunu yansıtan 'Kale 360' uygulaması, mobil, tablet ve tüm web erişim cihazlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Kale, Çanakkale Seramik ve Kalebodur ürünleri ile banyosunu dilediği gibi tasarlayabilen kullanıcılar, tasarımlarının üç boyutlu halini ve yaklaşık maliyetini görürken, kendilerine en yakın Kale satış noktasından online olarak teklif de isteyebiliyor. "www.kale360.com" uygulamasına girilerek, istenilen banyo kolayca tasarlanabiliyor.

- Ege Seramik  Spring Collection 2014 koleksiyonunu tanıttı

Ege Seramik, UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda Spring Collection 2014 koleksiyonuna tanıttı. Seride yer alan mermer görünümlü Venüs, Soho serileri ve ahşap dokulu Himba ve Motto serileri dikkat çeken ürünler arasında yer aldı.

Koleksiyonda ayrıca, Strong, Step, Crown, Costa, New York, Hawana, Florence serileri ziyaretçilerden ilgi gördü.

Aşkın ihtişamından ilham alınarak tasarlanan Love serisi, banyolara romantik ve masalsı bir görüntü kazandırıyor. 30x60 cm ebadında Digital Tile baskı teknolojisi ile üretilen Love serisi, yüzeyindeki kalp rölyefleri ile her ortamda farkını hissettiriyor. Love serisi, Yeşil, Antrasit, Sarı, Gri, Beyaz renk seçenekleri ve kırmızı kalpli dekoru ile mekanlarınızın ambiyansını değiştiriyor.

Geometrik desenlerin bir araya gelmesiyle tasarlanan Pixel Serisi ise  yaşam alanlarını yeniden yorumluyor. Mozaik görünümündeki Pixel, doğal görünümünün cazibesni taşıyor.

Digital baskı teknolojisi ile duvar karosu olarak üretilen Pixel serisi, iç mekanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Pixel serisi, Beyaz ve Antrasit renk seçeneklerine sahip bulunuyor. Ayrıva seri, 60x60 santimetre ebadı, tam parlak yüzeyi ve gri, bej renk alternatifleriyle her mekana uyum sağlıyor.

Mermerin dayanıklılığı ve estetik güzelliği Venüs Serisi Fildişi, Antrasit ve Kahve renklerine sahip bulunuyor. Digital Tile baskı teknolojisi ile 25x75 santimetre ebadında üretilen Venüs serisi, parlak mermer yüzeyi ile evlerin ışıltısını yeniden yorumluyor. Mozaik rölyefle zenginleştirilen duvar karoları, 45x90 ebadındaki Sırlı Granit zemin karoları ile tamamlanıyor.

Doğal ahşap dokusunu seramik ile birleştiren Motto Serisi, mekanlara modern ve elegance bir görünüm kazandırıyor. 45x90 cm ebadında Digital Tile baskı teknolojisiyle üretilen seri, iç ve dış mekanlarda duvar ve yer karosu olarak kullanılabiliyor. Motto serisi, 5 farklı renk seçeneği ve 2 farklı dekoru ile modern mekanlarda ayrıcalıklı özel alanlar oluşturuyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Ekonomi

Kaleseramik Türkiye İtalya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title