Haberler

Uncuoğlu: "Şehrimiz Sakarya Nehri ile Bütünleşti"

Şehrin rüya projesi Sakarya Park’ta incelemelerde bulunan Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Şehrimiz çok güzel bir eser daha kazandı.

Şehrin rüya projesi Sakarya Park'ta incelemelerde bulunan Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, "Şehrimiz çok güzel bir eser daha kazandı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Sakarya Park kapılarını vatandaşlara açtı. Projenin 120 dönümlük ilk etabı kapsamında yürüyüş yolları, park, piknik ve spor alanları, kafeterya, restoran, Açık Hava Sahnesi gibi sosyal donatı alanları inşa edildi. Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Fatih Turan ve İl Başkan Yardımcısı Mert Aydemir ile alanda incelemelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya'ya çok önemli bir eser kazandırıldığını ifade etti. Genel Sekreter Pehlivan'dan tamamlanan çalışmalar ile ilgili bilgiler de alan Uncuoğlu, "Sayın Başbakanımızın müjdesini verdiği rüya projemiz tamamlandı. Şehrimiz Sakarya Nehri ile bütünleşti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na ve projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Yeni Türkiye yolunda şehrimiz önemli bir eser daha kazanmış oldu. Sakarya'mıza, tüm hemşerilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

RECEP UNCUOĞLU Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title