Haberler

Ünal: "İnşallah 8 Haziran Sabahı Biz Kaldığımız Yerden Yolumuza Devam Edeceğiz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve beraberindekilerin esnaf ziyareti- Ünal'ın açıklamaları AK Parti Grup Başkanvekili Ünal: - "İnşallah 8 Haziran sabahı biz kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz"- "Türkiye'de ekonomik ve siyasi istikrarın sürmesi, her şeyden önce bütün insanlarımızın temel temennisi" AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "İnşallah 8 Haziran sabahı biz kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve beraberindekilerin esnaf ziyareti- Ünal'ın açıklamaları AK Parti Grup Başkanvekili Ünal: - "İnşallah 8 Haziran sabahı biz kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz"- " Türkiye'de ekonomik ve siyasi istikrarın sürmesi, her şeyden önce bütün insanlarımızın temel temennisi" AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "İnşallah 8 Haziran sabahı biz kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz" dedi.Ünal, Aydın temasları kapsamında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın Milletvekili Adayı Zeynep Karahan Uslu ile Adnan Menderes Bulvarı'nda esnafı ziyaret etti.Basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplandıran Ünal, Türkiye'de 7 Haziran seçimleri öncesinde ekonomik ve siyasi istikrarın sürmesinin herkesin temennisi olduğunu, bunun da ancak AK Parti iktidarının devamı ile gerçekleşebileceğini bildirdi.CHP ve MHP siyasetinin HDP'nin barajı aşıp aşmayacağına kilitlendiğini, vatandaşların da bunun farkında olduğunu belirten Ünal, şunları söyledi: " Türkiye'de ekonomik ve siyasi istikrarın sürmesi, her şeyden önce bütün insanlarımızın temel temennisi. İktidar olma iddiası olmayan bir CHP, yine iktidar iddiası olmayan bir MHP, maalesef CHP ile MHP siyasetinin sadece HDP'nin barajı aşıp aşmayacağına kilitlenmiş olması ve dolayısıyla zihinlerde bir koalisyon korkusunun oluşması, Türkiye'de insanların istikrara daha sıkı yapışmasına vesile olmuştur. Yaptığımız kamuoyu araştırmalarında, toplumun yüzde 64'ü, AK Parti iktidarının sürmesinden yana."- "Kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz"Ünal, halkın muhalefet partilerinin iktidar olamayacağını, iktidar olsalar dahi başarılı olamayacaklarını bildiğini ifade etti. Ünal, 8 Haziran sabahı AK Parti iktidarı olarak güçlü Türkiye hedefiyle yollarına devam edeceklerini dile getirdi. Ünal, şunları kaydetti"Vatandaşlar farklı siyasi görüşleri, siyasi tercihleri olmasına rağmen, CHP'nin iktidar olamayacağını ve iktidar olsa bile bu süreçte başarılı olamayacağını, MHP'nin zaten bir iktidar iddiasının olmadığını açık bir şekilde görüyorlar. CHP genel başkanının kendisine hedef olarak yüzde 35'i koymuş olması da iktidar olma iddiasından uzaklaştığını gösteriyor. Tabii insanımız bütün olup bitenleri net olarak görüyor. Her şey milletin gözü önünde cereyan ediyor. İnşallah 8 Haziran sabahı biz kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz. Seçmen, 'İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün' diyecek. Aydın'da da gördüğümüz budur."

Kaynak: AA / Politika

Mahir Ünal Ünal Aydın Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title