Haberler

    Ünal Aysal: Sponsorları 'Şike' Kaçırdı

    Güncelleme:

    Son dönemde büyük kulüplerin formalarına sponsor bulamamasını değerlendiren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bunu futbolda yaşanan şike sürecine bağladı.

    Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, son dönemde büyük kulüplerin formalarına sponsor bulamamasını şike sürecine bağladı.

    ŞİKE, SPONSORLARI KAÇIRDI

    Sarı-kırmızılı kulübün 1 numarası, “Şunu net şekilde söylemek istiyorum. Sporda kirlilik endişesi büyük sponsorlara kesinlikle caydırıcı rol oynattı. Bu nedenle tüm kulüpler şu dönemde sponsor bulmakta zorlanıyor. Ama Galatasaray bu işlerin dışında kalmış bir kulüp olarak sorunu çözme çabası içinde. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve olumlu şekilde bunu sonlandırmayı ümit ediyorum” ifadelerini kullandı. “Galatasaray devletten yardım aldı” iddialarına da sert çıkan Başkan Ünal Aysal, “Kulübümüz devletten üç yıldır bir yardım almadığı gibi tam tersine Galatasaray aleyhine GSGM tarafından ağır davalar açılmıştır. Sermaye Piyasası Kurulu, Galatasaray'ın sermaye artırımını bloke ettiği gibi Maliye Bakanlığı da ağır vergi cezaları uygulamıştır. Bu nasıl yardım?” şeklinde konuştu.

    ÇİLEK DEĞİL GENÇ YETENEK

    Aysal, Teknik Direktör Cesare Prandelli'yi çalışkan, inançlı ve disiplinli bir hoca olması nedeniyle tercih ettiklerini belirterek, “Kendisine güvenimiz tam. Transfer çalışmalarında ise bu sezon 'çilek' tabir edebileceğimiz şöhret isimler yerine genç ve gelecek vadeden oyuncularla ilgileniyoruz. Bu transfer politikamızı sürdüreceğiz” dedi. Ünal Aysal, Avusturya kampına götürülmeyip İstanbul'da kalan futbolcular için ise “Herkes bilinçli bir şekilde takıma girebilmek için çalışmak zorunda olduğunu biliyor ve hazırlanıyor. Alınan kararlarda hiçbir problem yaşamayız. Tüm futbolcularımız Galatasaray'ın başarısı için çok çalışmalı” diyerek sözlerini tamamladı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title