Haberler

Ünal Aysal, Spiker Sevgilisiyle Görüntülendi

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, uzun zamandır birlikte olduğu ancak inkar ettiği spor spikeri sevgilisi Birsu Eren'le birlikte Bodrum'daki botunda objektiflere takıldı.

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'ın Yunan eşi Fanny Hanım'ı aldattığı ortaya çıktı. Aysal, eski spor spikeri Birsu Eren'le Bodrum'daki botunda görüntülendi.

MEÇHUL GÜZEL AYSAL'IN SEVGİLİSİ ÇIKTI

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un haberine göre; Ünal Aysal; bayramın ilk gününü, 32 yıl aynı yastığa başkoyduğu ve şimdiki eşi Fanny Aysal için 2008'de boşandığı Ahu Aysal'ın evinde, kızları ve torunları ile geçirmişti. Ex eşi Ahu Hanım'ın Bodrum Gündoğan'daki evine bayramlaşmaya giden ve ardından da hep birlikte Ahu Hanım'ın yatına geçen Ünal Bey'in botundaki meçhul güzel merak uyandırmıştı. Meçhul güzeli, Ünal Bey'in Yunan eşi Fanny Hanım sananlar bile oldu. Doğrusunu benden öğrenin; bottaki güzel, Ünal Bey'in bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı eski spor spikeri Birsun Eren'miş.


Birsu Eren, bir dönem TRT'de ve yayıncı kuruluşta spor spikerliği yapıyordu

YAKINLIĞIN SEBEBİ SPOR DEĞİLMİŞ

Geçen yıl, Ünal Bey ile onu 71 yaşında baba yapan Yunan eşi Fanny Hanım'ın evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulmuştu. Aynı dönemde, Ünal Bey ile spor spikeri Birsu Eren'in sevgili olduklarına dair iddialar da ortaya atılmıştı. Ünal Bey, "Ben spor adamıyım, Birsu da spor spikeri; yakınlığımız sadece bundan ibaret" diyerek iddiaları reddetmişti. Artık ne Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı'nı geçen yıl bırakan Ünal Bey spor adamı, ne de Birsu Eren spor spikeri... Ayrıca halen eski görevlerine devam etseler bile; hangi spiker, hangi yönetici ile bayram sabahını birlikte geçirir!!!


Fani-Ünsal Aysal çifti, kızları Alin'i tüp bebek yöntemiyle dünyaya getirmişti

FANNY AYSAL BUNA NE DİYECEK?

Ünal Bey'in 2009'da nikah masasına oturduğu eşi Fanny Hanım'ın ise kızı Alin ile birlikte memleketinde. Ünal Aysal'ın 2008'de suya indirdiği 25 milyon Euro'luk Barbie adlı yatı ile Mikonos'ta tatil yapan Fanny Hanım, bu olayı öğrendikten sonra bakalım nasıl tepki verecek?

EX EŞ EVİNİN KAPILARINI AÇTI

Bu arada Ünal Bey'in, sevgilisi olduğu iddia edilen Birsu Eren ile ex eşinin evine gitmesi ve Ahu Hanım'ın da bunu kabul etmesi ayrı bir olay! Eee, Fanny Hanım 32 yıl sonra Ahu Aysal'ın elinden Ünal Bey'i alıp boşanmalarına neden olmuştu. Acaba Ahu Hanım şimdi, 'Düşmanımın düşmanı, benim dostumdur' deyip Ünal Bey'in Birsu Eren'i evine getirmesine ses çıkarmıyor olabilir mi!!!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Cankurt Ünal Aysal Ahu Aysal Bodrum Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

vehbi:

güneydoğuda kanlar aksın bunlar da hayatın keyfini sürsün

22
3
yanıtYanıtla
DAVETÇİ34:

zinanın adı olmuş yasak aşk. .

22
3
yanıtYanıtla
vehbi:

mehmetçik böyleleri rahat rahat aşk yapsın diyemi sınırlar da şehit oluyor ülkemiz yas ta

21
1
yanıtYanıtla
sercan:

Yüz yaşına gelmiş.Hala sevgili.yat.para güç.Ölüm var ölüm.Sırtını devlet ihalelerine dayayıp para kazanmak bir şey değil.Hesap günü var.Ölüm var.Ahiret var.Cennet var.Cehennem var.

19
3
yanıtYanıtla
DEMİRCİ:

BİRİ 35 DİĞERİ 75 YAŞINDA . HADİ BUNA AŞK DEYİN DE İNANIN BAKALIM. PARA SEN NELERE KADİRSİN. ANADOLUNUN HERHANGİBİR KÖYÜNDE OLSA HERKES ADINI SAPIKLIK KOYAR.

20
0
yanıtYanıtla
PARACILAR:

ASIL ŞU ZAMANDA BODRUM SAHİLLERİNDEKİ YATLARI BATIRACAN , MEMLEKET KAN AĞLIYOR BUNLARIN UMRUNDAMI

18
2
yanıtYanıtla
ORHAN:

para para para bütün pisliklerin üstünü örter olmuş

20
0
yanıtYanıtla
ali:

Bu dunyada zengin olmak ya da fakir olmak allahin bir imtihanidir..fakir olân isyan ederse zengin olan da azarsa imtihani kaybetmis demektir..allah hz yusufu yakisikliligiyla imtihan etmistir.kadinlar hz yusufun pesindeydi.o ise allahin emrine karsi gelmemek icin hepsini reddetti..unal aysal zenginligine guvenip nikahsiz bir sekilde kizlarla gununu gun etsin bakalim..elbet olum gelip de ahirete goc edince yaptiklarinin hesabini verecek hepimiz gibi..sonsuz olan ahiret hayatini ya cehennemde gecirecek ya cennette..secim onun

13
2
yanıtYanıtla
ahmet:

Bu kadinlari anlamak mumkun degil..delikanli mi kalmadi memlekette de bu yasli insanlarla cikiyorlar..adamin ahi gitmis vahi kalmis...

14
0
yanıtYanıtla
çorumlu:

dedesi yaşında ne işin var kızım

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title