Haberler

Ünal Aysal Önce Sevgilisiyle Sonra Eşiyle Tatil Yaptı

Güncelleme:

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal geçen ay kendisinden 39 yaş küçük sevgilisiyle tatil yaparken hafta sonu da eşiyle tatil yaptı.

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal hakkında Günaydın'dan Bülent Cankurt ortalığı karıştıracak iddialar atarak bir yazı kaleme aldı. İddialara göre Aysal geçen ay sevgilisi Bisu Eren'le tatil yaparken bu ay eşiyle tatile çıktı. havalimanında eşiyle fotoğrafları çekilen çiftin çok mutlu olduğu gözlendi.

İşte o yazı:

"Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal'ı durdurabilene aşk olsun! 74 yaşındaki ünlü işadamı; hem sevgilisi Birsu Eren'i, hem de ayrı yaşadığı Yunan eşi Fani Aysal'ı aynı anda idare etmeyi başarıyor!

ÖNCE SEVGİLİSİYLE SONRA EŞİYLE TATİL

Geçen ay kendisinden 39 yaş küçük spiker sevgilisi Birsu Eren ile Dubai'de gözlerden ırak tatil yapan Ünal Bey, hafta sonu da Yunan eşi ve kızları Alin ile Antalya'daydı. Önceki gün Antalya'dan dönen yakın bir arkadaşım, havalimanında karşılaştığı Aysal Ailesi'ni benim için görüntülemiş.

"ÇOK MUTLULARDI"

17.20 Antalya- İstanbul uçağı ile İstanbul'a beraber döndüklerini söyleyen arkadaşım, Aysal Ailesi'nin çok mutlu göründüğünü söyledi.

İRAN'LA REKOR BİR ANLAŞMA İMZALAMIŞTI

Geçen hafta Tahran'da İran Enerji Bakanlığı ile yaklaşık 4.2 milyar dolarlık rekor bir anlaşma imzalayan Ünal Aysal, bu başarısını hafta sonu Antalya'daki otelleri Ma Biche'de kutlamak istemiş anlaşılan...

"FOTOĞRAF ÇOK BAŞ AĞRITACAK"

Görüldüğü üzere, kutlamayı da sevgilisi Birsu Eren ile değil, Atina'da yaşayan ve ara sıra İstanbul'a gelen eşi Fani Hanım ve kızları Alin ile yapmayı tercih etmiş. Bu fotoğraf; sevgilisiyle de, eşiyle de gözlerden ırak sosyalleşmeye çalışan Ünal Bey'in, başını Birsu Eren ile epey ağrıtacak gibi görünüyor!"

BİRSU İÇİN FANİ'DEN BOŞANACAKTI

İkinci eşi Fani Aysal'a boşanma davası açan Ünal Aysal, Birsu Eren'le iki yıldır birlikte. Geçen yıl yaz başından bu yana küs olan, Ünal-Fani Aysal çifti, sadece 2012'de dünyaya gelen kızları Alin için zaman zaman bir araya geliyor.

32 YILLIK EŞİ AHU AYSAL'DAN DA BOŞANMIŞTI

Aysal, Fani Hanım uğruna 2008 yılında 32 yıllık eşi Ahu Aysal'dan tek celsede boşanmıştı. "Ünal'ı çok sevdiğim için boşandım" diyen Ahu Hanım, bu süreçte hiç zorluk çıkarmamıştı.

İşte Ünal Aysal'ın eşiyle olan fotoğrafları:






Kaynak: Haberler.com / Magazin

Galatasaray Spor Kulübü Ünal Aysal İstanbul Antalya Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

Kadir:

GS NIN simdi kotuye gitmesindeki nedeni bunun doneminde baslayan yanlisliklar. Paralarin nereye gittigi belli oluyor.

29
1
yanıtYanıtla
garip yoldaş:

zamparalık-edepsizlik diz boyu, bide sayın ağaoğlu ''ben zamparalık yapsam memlekette kadın kalmaz'' deyince suç işledi diye yargılanıyor. peki bu zürriyetsizin yaptığı çokmu doğru, yazıklar olsun sana TÜRKİYEM böyle şerefsifler gündemde

17
11
yanıtYanıtla
gsdgs:

çapkın

21
6
yanıtYanıtla
Birisi:

Ben Beşiktaş''lıyım, Galatasaray''a bizim kültürümüze daha uygun bir başkan gelmesini isterim.

9
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title