Haberler

Ünal Aysal, Olağan Mali Genel Kurul Toplantısına Katılacak

Güncelleme:

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, Dursun Özbek'in kendisini hedef alan suçlamalarına yanıt vermek için olağan mali genel kurul toplantısına katılma kararı aldı.

Galatasaray Kulübü'nün Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yarın Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak.

ÜNAL AYSAL, DURSUN ÖZBEK'E YANIT VERECEK

Toplantı öncesinde en çok merak edilen konu olan eski başkan Ünal Aysal'ın katılıp katılmayacağı sorusu bugün cevabını buldu. UEFA'dan gelen 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası sonrası başkan Dursun Özbek'in ağır eleştirilerine hedef olan Aysal, toplantıya katılarak kendi dönemine ilişkin suçlamalara yanıt verecek.

KONGRE SALONUNA SERVİS KALDIRILACAK

Öte yandan Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, üyelerin ulaşımını sağlamak amacıyla 09.00'da Yeşilköy Çınar Otel, Kalamış Tesisleri, Taksim AKM ve Levent Edition Hotel önünden servis kaldırılacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ünal Aysal Haliç Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

cimbom:

ünal aysal senin arkadaşın hayroviç nerde. . ? tam 5 milyon euro verdin Allahtan kork. olcan 7 milyon avro. . tarık 5 milyon avro. . koray 3 milyon avro, lukas 3 milyon avro. . salih 3 milyon avro. . italyadan getirdiğin iki oyuncu için 7 milyon avro, oğuzhan, umut 5 milyon avro. . . Daha neler neler. . senin yüzünden Avrupaya gidemedik. . halen konuşuyorsun ha. .

2
1
yanıtYanıtla
dandun:

bu yastan sonra bari adam gibin yasamaya calış daha ne kadar yasayacaksın yas 80 e dayamış bari son demınde sın dırı dırı 10 senelık yasamın olacak barı GS AYIN HAZI İCİN HOBİ OLAN AŞKININ HAKKINI VER

1
0
yanıtYanıtla
cemal:

2 defa sermaye arttırdın . sadece ondan 70 milyon dolar gelir elde ettin. 2 yıl şampiyonluk pirimi. 2 yıl fenerin menden alacağı parayıo da gs aldı. 2 yıl adana polatın sıfır teslim ettiği statt ful çekti onun gelirini aldın. sadece ara transferde 20 adam aldın tekini oynatmadan geri yolladın. bu adam gs yi 30 yıl geri götürdü. 30 yıl

1
0
yanıtYanıtla
misafir:

galatasayraya baskan olanlarin ceplerinde akrep var, son 2veya 3 baskan galatasaraya isim yapmak icin reklam baskani oldular ve galatasarayi batirdila, baskan dedigin aziz yildirim gibi kesenin agzini acanlardan olmali.

1
0
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

GELDE CİNCONU PTT-ye YUVARLAT. HAHAHAAAAA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title