Haberler

    Ünal Aysal'dan Yeni Teknik Adam Stratejisi

    Göreve geldiği ilk dönemde Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın çalışmaları sonucunda göreve Fatih Terim gelirken Ünal Aysal, neredeyse imza atıldıktan sonra İmparator ile buluşmuştu.

    Roberto Mancini ile anlaşıldığı dönemde ise önerilen isimler arasında Terim adını unutturmasa da camiada heyecan yaratacak bir isim olarak başkanın karşısına çıkan İtalyan çalıştırıcı ile fikirler tam olarak paylaşılamamıştı. Avrupa’nın bu iki ‘yıldız’ hocası ile kendi fikirlerini tam olarak ortaya koyamadan imza atmak zorunda kalan Aysal bu kez teknik adamlarla bizzat görüşecek.

    1 hafta içinde teknik adam sorununun ortadan kalkacağını belirten Aysal, pazartesi gününden itibaren çalışmalarına hız veriyor. Alman futbolunun genç teknik adamı Thomas Tuchel ve Malaga’dan ayrılan Bernd Schuster ile temaslar hızlanırken Aysal bu iki teknik direktör ile de görüşecek.

    Aysal yapacağı mülakatta, takımın kadrosundan, yapılacak transferlere, bütçeden her iki tarafın da başarı kriterlerine kadar tüm konularda görüşerek karşısındaki hocaların düşüncelerini öğrenmek istiyor.

    1 hafta süre istedi


    Mancini'nin ‘Bu takımı ben kurmadım' açıklamalarının yarattığı sıkıntıları unutmayan Aysal’ın bu duruma bir daha düşmemek için önlemini baştan almak istediği öğrenilirken Aysal bu 1 haftalık dönemde farklı ülkelerde teknik adamlarla temaslarda bulunup kulübün şartlarına en uygun isimle anlaşma imzalamak istiyor.

    Şampiy10

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Abdurrahim Albayrak Roberto Mancini Ali Dürüst Ünal Aysal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title