Haberler

Kaynarca Karayolu'nda Un Yüklü TIR Devrildi Karayolu Beyaza Büründü

Güncelleme:

Adapazarı Kaynarca Karayolu'nda, un yüklü TIR devrildi. TIR şoförü olaydan yaralı kurtuldu. Karayolu saçılan unla beyaza büründü.

Adapazarı Kaynarca yolunda un yüklü TIR devrildi, yol unla kapandı. TIR şoförü yaralandı. Yoldaki temizlik çalışmaları nedeniyle ulaşım bir süre durdu.

10 TON UN, TIR'IN DEVRİLMESİYLE YOLA SAÇILDI

Kaza, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Adapazarı'ndan Kaynarca istikametine gitmekte olan Ahmet Gür idaresindeki 06 HC 4104 plakalı un yüklü TIR sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi. Bariyerlere çarparak duran TIR'ın dorsesinde bulunan yaklaşık 10 ton un karayoluna saçıldı.
SÜRÜCÜ KAZADAN YARALI KURTULDU
Kazada yaralanan sürücü Ahmet Gür, 112 Acil Servis ekibinin müdahalesi ile araçtan çıkartılarak hasteneye kaldırılırken, TIR'ın Kaynarca ilçesindeki bir fabrikaya un götürdüğü öğrenildi. Kaza nedeniyle karayolu bir süre ulaşıma kapandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gür Adapazarı Kaynarca Yerel Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Fırıncı:

Un böyle açıkta mı taşınıyormuş. Vay halimize. . .

7
1
yanıtYanıtla
DAYI:

YA UNLARA YAZIK OLDU

2
1
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

ALLAH, ALLAH BENDE SİYAHA BÜRÜNECEK ZANNETTİYDİM. NE İLGİNÇ BİR HABER.

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Un açık mı taşınıyomuş vay be

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

un değil bonkalıte dır ve yem fabrıkasına gıdıyordur. . . . çuval sankı çok sağlıklı oluyor gıbı . . . aaa. acık mı tasınıyormuş . . . . . . gıbı yazılar yakışmıyor . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Şöför kere Mobil-IOS:

Allah belanı versin

0
0
yanıtYanıtla
AslıhanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bi geçmiş olsun ALLAH şifa versin diyen yok hep olumsuz negatif yorumlar

0
0
yanıtYanıtla
yem:

arkadaslar un dediğimiz gıda unu değil yem fabrikasına giden unun en düşük hayvan yemine katılan bonkalit de denilen kepekle karışık unun elek altı olanıdır

0
0
yanıtYanıtla
şöför dostu:

o un değil bir kere ileri zekalılar unla kepek karışımı hayvan yemine katılan bir hammade siz hiç açıkta taşınan un gördünüzmü hayatınızda bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title