Haberler

Umutlu Yarınlar Projesi"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Okuldan ve Tuğba Özay'ın gelişinden detay- Öğrencilere hediye dağıtım- Özay'ın konuşması- Kartopu oynanması- Van Kedievine gelişi- Kedileri sevmesi Van'da "Umutlu Yarınlar Projesi" kapsamında öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Okuldan ve Tuğba Özay'ın gelişinden detay- Öğrencilere hediye dağıtım- Özay'ın konuşması- Kartopu oynanması- Van Kedievine gelişi- Kedileri sevmesi Van'da "Umutlu Yarınlar Projesi" kapsamında öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.Derebey mahallesindeki okulda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mühlis Ceylani ve eski mankenlerden Tuğba Özay da katıldı.Ceylani ve Özay, öğrencilerle sohbet ederek, beraberinde getirdikleri yardım paketlerindeki malzemeleri dağıttı.Özay, burada yaptığı açıklamada, doğuyu gelip görmek gerektiğini belirterek, "Sadece oturduğumuz yerden bir takım söylemlerde bulunmak yetmiyor. Birlik olmak gerekiyor. Kardeşlik duygularını birlikte ekmeliyiz diye düşünüyorum. Sevgiyi çoğalttıkça, barış, huzur, kardeşlik ülkemize gelecektir" dedi.Van ile ilgili yakında film çalışmasının olacağını söyledi."Ülkemizde şu anda özellikle Güneydoğu ve Doğu illerinde yaşanan olaylar ve kargaşalar hepimizi çok üzüyor" diyen Özay, şöyle konuştu: "Batı kesinlikle doğuya sessiz kalmamalı. Ülkemiz Türküyle, Kürdüyle bu güzel kardeşlerimiz, çocuklarımız ve geleceğin aydınlık yüzleriyle kardeşçe yaşamak durumundadır. Batıdaki insanlar doğuya gelmeli ve buraları görmeli. Sadece oturduğumuz yerden bir takım söylemlerde bulunmak yetmiyor. Birlik olmak gerekiyor. Kardeşlik duygularını birlikte ekmeliyiz diye düşünüyorum. Sevgiyi çoğalttıkça, barış, huzur, kardeşlik ülkemize gelecektir."Ardından çocuklarla okul bahçesinde kartopu oynayan Özay, iki okul ziyaretinin ardından YYÜ Van Kedievi'ne geçti.

Kaynak: AA / Güncel

Tuğba Özay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title