Haberler

Umutlar Solmasın Oyunu Hıçkırıklara Boğdu

Güncelleme:

Aile içi şiddetin çocuklar üzerindeki etkisini ve zararlı madde kullanımının açmış olduğu yaraları anlatan oyunda hüzünlü dakikalar yaşandı. Seyircilerin bir çoğu hıçkırıklara boğuldu.


Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Umutlarımız Yeşersin Projesi kapsamında Yeşilyurt halk eğitim merkezi tiyatro topluluğu tarafından hazırlanan Umut Sarıaslan'ın yazıp Ömer Konakçı'nın yönettiği Umutlar Solmasın adlı tiyatro oyunu 4 gün boyunca 9 Seans olarak orta okul ve lise öğrencileri ile halka açık şekilde sahnelendi. Oyunu yaklaşık 3200 kişi izledi.

Oyun sonunda lise öğrencileri oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı ve sahnede oyuncular koltukta seyirciler ile selfie fotoğraf çekindi.

Oyunda oyuncular İrem Alhan, M.Tolga Tunç, Taner İstek, Senay Ertuna Tabak, Ediz Bostan, Samet Güler, Nazlıcan Çankaya, Abdurrahman Bölüş, Müslüm Dulkadir, Arif Doğan, Cihad Özdemir, Ömer Faruk Kılıç yer aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeşilyurt Malatya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title