Haberler

Umut ve Hanife Adım Adım Evliliğe! İlk Danslarını Ettiler

Güncelleme:

İzdivacın müzmin gelin adaylarından Hanife, evlilik hayalleri kurduğu Umut ile ilk dansını etti.

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaçta talipleri ile çay içtikten sonra olumsuz yanıt veren Hanife, aradığı aşkı programda taliplerini arayan Umut'ta buldu.

Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan ikili düğün yeri bile bakmaya başladı. Gittikleri bir mekanı inceleyen Umut ve Hanife, ısrarları kıramayarak pistte ilk danslarını da etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

Yozgat'lıMobil-ANDROID:

Basindan o örtüyü çıkart, senin gibi lerine yakışmıyor,,,

12
2
yanıtYanıtla
lutiMobil-ANDROID:

canlari cehenneme okadar sehit geliyor bukadar gundemde konusulmuyor reyting icin yapmadiklari yok cokta tin degil

12
0
yanıtYanıtla
KONYALI:

BOYNUZLAR HAYIRLI OLSUN

11
0
yanıtYanıtla
Hemşo:

Adamın kollarındaki döğmelere bak hele, bunların evlilikleri sorunlu olacak o kesin. . .

10
0
yanıtYanıtla
Yucel deniz Mobil-IOS:

tühh utanmıyonuzmu artık, atın şunları kanaldan artık

9
1
yanıtYanıtla
şişko:

Acaba hanife sıfır km''mi, sadece merak ettim.

6
3
yanıtYanıtla
YALAN İŞLER:

YALAN BUNLAR ZUHAL TOPAL SIKANDALLARINI ÖRTBAST ETMEK İÇİN BUNLARI YİNE MİLLETİ KANDIRMAK İÇİN KURGU OLARAK MİLLETİN GÖZÜNÜ BOYAMAK İÇİN KESİN BİR ARAYA GELİN PARADA ALIYORLAR ZATEN ORDA İŞTE GÜNDEM İÇİN FALAN FİLAN AMA ARTIK BİZİM MİLLET OYANDI YADA UYANMAK ÜZERE RÜTÜK KAPAT ŞU PUROGRAMI ARTIK

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

karaktersiz insanlar yazık en acısıda bunları seyreden insancıklara

8
0
yanıtYanıtla
YASEMİN:

NE GÜZEL HERKES SEVDİĞİNE KAVUŞSA KEŞKE AMA ALLAH HAYIRLISINI SEVDİRSİN

3
4
yanıtYanıtla
AyyıldızMobil-IOS:

Yönetmen öyle isteyik herhal

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title