Haberler

Umut'tan Ayrılan Hanife, Yeni Taliplerini Arayacak

Güncelleme:

İzdivaç programının müzmin gelin adaylarından Hanife, Umut'tan ayrıldıktan sonra taliplerini aramaya devam edecek.

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında Umut ile Hanife arasındaki büyük aşk bitti. Ayrılık kararını geçtiğimiz günlerde açıklayan ikilinin bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusuydu.

"YERİMDE DURAMIYORUM"

Umut ile birlikte tatile çıkan, hatta düğün yeri bile bakan Hanife; Umut'un ayrılık kararı sonrası büyük bir şok yaşamıştı. İzmir'e ailesinin yanına giden ve bir süre kafasını dinleyen Hanife, programın dün yayınlanan bölümünde "Beni, benim kadar sevecek biri elbet çıkacak karşıma... Yerimde duramıyorum. Evde durup televizyon izleyecek biri değilim" diyerek bundan sonra adaylarını aramaya devam edeceğini belirtti.

UMUT VEDA ETTİ

Öte yandan Hanife ile yollarını ayıran Umut, bundan sonra programda yer almayacağını belirterek herkese veda etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (14)

vatandş:

Aylarca programa çıkıyorlar, otellerde kalıyorlar kimse de sormuyor bunların parasını kim veriyor. Yazıktır günahtır israftır. Bu insanlara harcanan para fakirlere dağıtılsa daha yararlı olur

63
0
yanıtYanıtla
izmirli35:

bundan cacik cikmaz artik hanifeden sen git her halti ye birde seni kari olarak alcaklar yazik baska birsey demiyorum

28
0
yanıtYanıtla
VATANIMIZ TÜRKİYEMİZ:

DÜZMECE BİR DURUM BU SAATTEN SONRA KİM NEYLESİN HANEFİYİ ALAN ERKEKTE BİRAZ AKIL YOKSUNU OLMASI GEREKİR ALAN ERKEK NAPACAK BUNU KADININ İÇİNDEKİ KOR ATEŞ SÖNECEKMİ?BAŞKASIYLA EVLENINCE SEN UMUTTAN KOPABILECEKMISIN HAYIR O ATEŞ SÖNMEYECEK. LAKİN O PROGRAMA BÖYLE BİRİSİ LAZIMDI PROGRAM BAŞINA PARA ALDIKLARINDAN HERŞEY SANSASYON REYTİNG UĞRUNA HERŞEYI YAPIYOLAR. AHLAK TÜKENMİŞ.

28
0
yanıtYanıtla
antepmar:

sözde kapali nikah kıymiyanla tatile çik bide kapan kimi kandiriyon anca gerizekalileri kandirirsın

18
0
yanıtYanıtla
LÜTFEN SIRAYA BEYLER:

SIRAYI BOZMAYALIM :))

13
1
yanıtYanıtla
Oğuz öztürkMobil-IOS:

Bundan kimseye karı olmaz,, bunu ancak ren geyiği alır

13
0
yanıtYanıtla
KOCAELİLİ:

BU KADAR DİNGİL OLURSA BÖYLE FUZULİ CANLILAR PRİM YAPAR. . .

9
1
yanıtYanıtla
zeynep:

Bazilarida bunu bir sey zannedip yorum yaziyorlar .

2
5
yanıtYanıtla
Ali ekberMobil-IOS:

Seni kimse almaz reyting kızı

6
0
yanıtYanıtla
SAFTRİKLER HEMENDE İNANMIŞŞŞ))))))))))):

hepsi oyun la inanmayın safffflar:)) maaşlı çalışan bunlar.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title