Haberler

Umut Çiçekleri Özel Sporcuları Spor Kulübü'nde Seçim Heyecanı

Eskişehir Umut Çiçekleri Özel Sporcular Spor Kulübü ilk genel kurulu, Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salonu’nda yapıldı.

Eskişehir Umut Çiçekleri Özel Sporcular Spor Kulübü ilk genel kurulu, Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salonu'nda yapıldı. Tek listenin çıktığı seçimde Aysel Mahmutoğlu kulüp başkanı oldu.

2016 Kasım ayında kurulan Eskişehir Umut Çiçekleri Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Aysel Mahmutoğlu, bu süreç içinde kulübün yaptığı etkinlikleri anlattı. 'Özel Çocuklara' dikkat çekmeye ve onların da toplumda 'Bizde varız' imajlarını arttırmaya çalıştıklarını söyledi. Mahmutoğlu, spor faaliyetleri içinde; atletizm, masa tenisi, yüzme, jimnastik, bocce ve bowling olmak üzere toplam 6 branşta antrenörler nezaretinde 24 sporcunun yarışmalara hazırlanmaya başladıklarını sözlerine ekledi.

Genel kurula katılan CHP Milletvekili Utku Çakırözer de, çocuklarla yakından ilgilenerek böyle bir oluşuma katkı sunan herkesi tebrik etti. Daha sonra yapılan ilk genel kurulda yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Aysel Mahmutoğlu, Mustafa Koza, Hatice Karataş, Ahmet Dinç ve Şükriye Aydoğdu." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title