Haberler

Umut Bulut'un Babası, Ankara Saldırısında Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası, Ankara'da meydana gelen saldırıda hayatını kaybetti. Yarın doğum günü olan Umut, babasını Kayseri'de toprağa verecek.

Türkiye'yi derinden sarsan Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerden birinin de Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut olduğu ortaya çıktı.

Kemal Bulut'un 1-1 biten Gençlerbirliği - Galatasaray karşılaşmasını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda izlediği ve oğlunun maçını takip ettikten sonra eve dönüş yolunda hain saldırıya maruz kaldığı öğrenildi.

YARIN DOĞUM GÜNÜYDÜ

Yarın doğum günü olan milli futbolcunun acı haberi saat 11:00'de aldığı ve Florya'dan ayrılarak Ankara'ya doğru yola çıktığı belirtildi. Umut Bulut'un babasının cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Kayseri'de defnedilecek.

ULTRASLAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Galatasaray taraftar grubu Ultraslan, vefat haberinin alınmasının ardından sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Açıklamada, "Üzüntümüz tarif edilemez. Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, başta futbolcumuza ve Bulut ailesine sabır ve başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (77)

ARABIN DERDİ KIRMIZI PABUÇ:

ÜLKE KAN GÖLÜNE DÖNMÜŞ. HERGÜN ŞEHİTLER, BOMBALAR. BİRİNİN TEK DERDİ BAŞKANLIK.

41
12
yanıtYanıtla
NEDEN:

BU BOMBANIN SORUMLUSU AKPYE OY VERENLERDİR. YAZIKLAR OLSUN SİZE. CEHNNEM SİZİN OLSUN

17
32
yanıtYanıtla
rüzgar:

Allah rahmet eylesin. Başkanlık sistemi olsa böyle olmazdı diyen, bombadan sonra oylarımız arttı diyen Davutoğlu, ve bunlara alkış tutan halkımıza da Rabbim layığı ile muamele etsin.

24
10
yanıtYanıtla
tc:

formu düşer şimdi

0
34
yanıtYanıtla
iyi ki akp varmış:

AKP OY VERMEKLE DOĞRU BİR İŞ YAPMIŞIM. . ÜLKEMDE HUZUR İSTİKRAR VE BARIŞ ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ. . TÜRK LİSRASI DOLAR KARŞISINDA HER GÜN DEĞER KAZANIYOR FAİZLER NEREDEYSE SIFIR. . YOLSUZLUK RÜŞVET NEREDEYSE YOK HÜKMÜNDE. . ŞUAN ALMANYAYA TÜRK MARKA ARABA SATIYORUZ. JÜPİTERE İLK UZAY GEMİMİZİ ULAŞTI. . İŞSİZLİK ORANI YÜZDE 1. . EMEKLİ MAAŞI 5000 TL. TERÖR SIFIR. . TRAFİK KAZASI SIFIR. . . DAHA GEÇEN GÜN ABD YE BORÇ PARA VERDİK. . BUNDAN İYİSİ ŞAMDAN KAYISI:))

14
18
yanıtYanıtla
alibaba:

Ulan isiniz gücünüz su acili günde ak parti neyin pesindesinizki su günde bir lik beraberlik olmazsa hangi günde olurki sizler nasil bir insansiniz

yanıt9
yanıt0
Gery:

Dünyanın En byük gelişmiş ülkesinde Büyük liderler 0 Teröre çözüm bulamazken hangi beyninle çözüm bekliyorsun İkiz Kuleleri vuran Teröre engel olunurdu eğer mümkün olsa Anladın mı ne gezer kafa değil mermer

yanıt0
yanıt0
KARTAL:

DEVLET İYİ YÖNETİLMİYOR. İKTİDARA KAYYUM ATANMALI.

22
5
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

İDAM ŞART BU ÜLKEDE MECLİSTEKİ TERÖRİSLERDEN BAŞLACAKSIN. BU TERÖR NEREDEN YÜZ BULUYORSA ALLAH ONLARI KAHRETSİN.

25
1
yanıtYanıtla
DİYAR-I BEKİRLİ BURAK:

YÜREĞİMİZ KAPKARA SENİNLEYİZ ANKARA . ÖLENLERE ALLAHTAN ( C. C. ) RAHMET , YAKINLARINA SABIRLAR VE YARALILARA ACİL SİFALAR DİLERİM. ALLAH HAKKINIZ BIRAKMASIN . DİYAR-I BEKİRDEN SELAM VE DUA İLE . . . . . .

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title