Haberler

Umudumuz Gençlerimiz" Projesi

Bayburt'un Demirözü ilçesinde eğitim gören yetim, öksüz ve muhtaç öğrencilere yönelik "Umudumuz Gençlerimiz" projesi başlattı.

Bayburt'un Demirözü ilçesinde eğitim gören yetim, öksüz ve muhtaç öğrencilere yönelik "Umudumuz Gençlerimiz" projesi başlattı.

Demirözü Kaymakamlığından yapılan açıklamada, yetim, öksüz ve muhtaç öğrencilere yönelik hayata geçirilen projenin Kaymakamı Zihni Yıldızhan'ın girişimi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, proje kapsamında ilçe merkezi, bağlı belde ve köylerde tespit edilen yetim, öksüz ve muhtaç öğrencilerden eğitime devam eden 32 öğrencinin eğitimlerine yardımcı olmak ve daha güzel şartlarda eğitim yapmaları için öğrencilere kütüphaneli ders çalışma masası ile döner koltuk hediye edildiği belirtildi.

Kaymakam Yıldızhan ile SYDV Müdürü Adem Aktürk tarafından hediyeleri teslim edilen öğrencilere eğitim yılı sonunda da başarı durumlarına göre çeşitli hediyeler verilecek.

Kaynak: AA / Yerel

Zihni Yıldızhan Demirözü Bayburt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title