Haberler

Umudum-Ol Engelliler Derneği'nden AK Parti'ye Teşekkür Yürüyüşü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Umudum-Ol Engelliler Derneği'nden genel görüntü- Engellilerden genel ve detay görüntü- Yürüyen engellilerden genel ve detay görüntü- Umudum-Ol Engelliler Derneği Başkanı Zeki Kürkçü ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile röportaj- Engellilerin minibüse binmesi Umudum-Ol Engelliler Derneği'nden AK Parti'ye destek yürüyüşü- Gaziantep Umudum-Ol Engelliler Derneği üyesi yürüme engelli 8 kişi, 1 Kasım seçimleri öncesi AK Parti'ye destek vermek amacıyla Ankara'ya doğru yola çıktı Gaziantep Umudum-Ol Engelliler Derneği üyesi yürüme engelli 8 kişi, 1 Kasım seçimleri öncesi AK Parti'ye destek vermek amacıyla Ankara'ya doğru yola çıktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Umudum-Ol Engelliler Derneği'nden genel görüntü- Engellilerden genel ve detay görüntü- Yürüyen engellilerden genel ve detay görüntü- Umudum-Ol Engelliler Derneği Başkanı Zeki Kürkçü ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile röportaj- Engellilerin minibüse binmesi Umudum-Ol Engelliler Derneği'nden AK Parti'ye destek yürüyüşü- Gaziantep Umudum-Ol Engelliler Derneği üyesi yürüme engelli 8 kişi, 1 Kasım seçimleri öncesi AK Parti'ye destek vermek amacıyla Ankara'ya doğru yola çıktı Gaziantep Umudum-Ol Engelliler Derneği üyesi yürüme engelli 8 kişi, 1 Kasım seçimleri öncesi AK Parti'ye destek vermek amacıyla Ankara'ya doğru yola çıktı.Dernek üyesi 8 yürüme engelli vatandaş, ellerindeki "Dik durmayı senden öğrendik", "Nankör değilim bize yaptıklarını biliyorum", "Karınca misali safımız belli olsun", "Beraber yürüyeceğiz seninle", "Sen hep bizimle oldun, şimdi sıra bizde" yazılı pankartlarla eski müftülük binası önünden hareket ederek, bir süre kent merkezinde tekerlekli sandalyeyle yürüdükten sonra özel donanımlı bir minibüse binerek Ankara'ya doğru yola çıktı.Umudum-Ol Engelliler Derneği Başkanı Zeki Kürkçü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetine 1 Kasım seçimlerinde destek vermek amacıyla tekerlikli sandalyeleriyle Ankara gideceklerini belirtti.Kürkçü, AK Parti hükümetinin bugüne kadar özürlülere ciddi destekler verdiğini hatırlatarak, "Bu zamana kadar Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan AK Parti hükümetleri, engelliyi insan sınıfına koydurdu. Tüzüğünde engelliye büyük bir yer verdi. Bir vefa borcumuz var ve bu borcumuzu yerine getirmek istiyoruz. O hep bizimle yürüdü. Şimdi sıra bizde" dedi.Kürkçü, şöyle konuştu: "Gaziantep'teki çalışmamızın benzeri Ankara'da da olacak. Biz Türkiye'deki bütün engellilerin şunu bilmesini istiyoruz. AK Parti, 13 yıldan beri engelliye çok imkan sağladı. Bunun bundan sonra da kesilmemesi ve yasalarımızın daha da iyileşmesi için AK Parti ile yola devam etmek istiyoruz. Bugün yanlarındayız ama yarın da AK Parti kötü şeyler yaparsa karşısında olacağımızı bildirmek isteriz."- "Onlarla gurur duyuyoruz"Ankara'ya doğru yola çıkan engellilere destek amacıyla yanlarına gelen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı boyunca engellilere sahip çıktığını, dezavantajlı bu kesimi avantajlı hale dönüştürdüğünü ve öncelikle vücutlarındaki engeli AK Parti ile aştıklarını kaydetti.Erdoğan, konuşmasını şöyle tamamladı: "Amaçları AK Parti'ye ve hükümete sahip çıkmak olan bu engelli kardeşlerim bir vefa örneği gösteriyorlar. Tabii biz onlarla gurur duyuyoruz. Şu anda engelli kardeşlerim arasında spor dalında dünya şampiyonu olan kardeşlerim var. Gerek buradaki Umudum-Ol Engelliler Derneği gerekse Biz de Varız ve diğer engelli kardeşlerimin yanımızda olduklarını belirtmeleri bizleri mutlu etmiştir."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Erdoğan Gaziantep Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title