Haberler

"Umuda yolculuğu, acıyla bitmişti" -

Karaciğer dokusu nakli için İstanbul'a giderken kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Gülçin Çam'ın cenazesi, Edine'de toprağa verildi.

Çam için Muradiye Camisi'nde tören düzenlendi. Törende, taziyeleri babası Abidin Çam kabul etti. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de cenaze törenine katılarak Çam ailesine başsağlığı diledi.

Çam'ın cenazesi helallik alındıktan sonra, Acı Çeşme Mezarlığında toprağa verildi.

- İhmal iddiası

Baba Çam, gazetecilere yaptığı açıklamada kızının ihmal sonucu hayatını kaybettiğini savundu.

Edirne'de, ambulans helikoptere binerken kızının iyi olduğunu belirten Çam, şöyle konuştu:

"Ambulansa konulurken benim kızım gayet iyiydi. Elimi sıktı. İstanbul'a geldik ve Şişli'deki hastanede haber beklerken bana bir telefon geldi ve 'Hastanız Büyükçekmece'deki hastanede, gidin alın' dendi. Bana orada kızımın helikopter ambulansta Silivri semalarında vefat ettiğini söylediklerinde perişan oldum. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini ihmal dolayısıyla dava edeceğim. Kazanabilirsem de parayı karaciğer hastalarına bağışlayacağım."

- Umutluydu

Yaklaşık 4 yıldır karaciğer yetmezliği bulunan Çam, babasından yapılacak doku nakli için dün ambulans helikopterle İstanbul'a giderken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi gören Çam, iyileştikten sonra okulunu tamamlamayı hedefliyordu.

Geçimini hamallık yaparak sağlayan baba Abidin Çam, doku nakli öncesinde doktorların isteği üzerine kilo vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

Dursun Ali Şahin Muradiye İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title