Haberler

Ümraniye Meydanı'nda Sünnet Şöleni

Ümraniye Belediyesi tarafından 9.'su gerçekleştirilen sünnet şöleni Ümraniye Meydanında yapıldı.

Ümraniye Belediyesi tarafından 9.'su gerçekleştirilen sünnet şöleni Ümraniye Meydanında yapıldı. Sünnet olacak bin 730 çocuk, kendileri için hazırlanan çeşitli gösteriler ve konserlerle doyasıya eğlendi.

Şölene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar da katıldı. Ayrıca şölende sünnet olacak bin 730 çocuk, çocukların aileleri ve binlerce Ümraniyeli de yerlerini aldı. Ümraniye Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklara kol saati hediye edildi.

Ümraniye Belediyesi tarafından hazırlanan gösteri ve konserlere Ümraniyelilerin ilgisi yoğun oldu. Çizgi film kahramanları ve maskot ekibi seslendirdiği şarkılarla alanı coşturdu. Çocukların zaman zaman eşlik ettiği gösteriler oyunlar, tekerlemeler ve şarkılarla devam etti.

Gösterilerin ardından Ümraniye Belediye Başkanı Ümraniyelilere bir konuşma yaptı. Konuşmasının ardından bazı çocuklara kol saati hediyelerini verdi. Ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar'da kürsüye gelerek kısa bir konuşma yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından sahneye Minik Dualar İlahi Grubu gelerek birbirinden güzel ilahileriyle Ümraniyelileri adeta mest etti. Ertuğrul Erkişi yönetiminde sahne alan Minik Dualar İlahi Grubu okudukları eski ve yeni ilahi parçalarıyla alandaki herkesin beğenisini topladı.

Sünnet şöleninin sonunda sünnet olacak çocuklara hediye kol saatleri dağıtıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Berat Çonkar Hasan Can Ak Parti Ümraniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title