Haberler

Ümraniye'de Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ümraniye’de on iki adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ümraniye'de on iki adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu yaptı. Operasyonda havadan helikopterle destek sağlanırken uyuşturucuları özel eğitilmiş köpekler aradı. Operasyonda gözaltına alınan bir şahıs basın mensuplarını tehdit ederek, "Benim adım Muharrem bak size ne yapacağım. Size işkence yapacağım. O zamanda ben sizi çekeceğim" dedi.

Emniyet müdürlüğü on iki farklı adrese 06.00 sıralarında narkotik operasyonu düzenledi. Operasyona havadan destek verilirken özel eğitilmiş köpekler kullanıldı. Özel harekat polislerinde katıldığı operasyonda güvenlik güçleri, evlerde, bahçelerde ve araçlarda yaptığı aramada uyuşturucu maddelerini ele geçirdi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINAN ŞAHISTAN BASIN MENSUPLARINA TEHDİT

Operasyonda bir adreste gözaltına alınan Muharrem isimli bir şahıs basın mensuplarını tehdit etti. Şüpheli, "Hepinizi düşüreceğim ben. Hepinizi yakalayacağım, siz beni tanımıyorsunuz. O kameraları bak ben ne yapıyorum. Hepinizi düşüreceğim rahat olun. Size var ya bak ne yapıyorum dışarıda. Size işkence çekeceğim, sonra kameraya çekeceğim. Benim adım Muharrem bak size ne yapacağım. Size işkence yapacağım" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ümraniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title