Haberler

Ümraniye Belediyesi, Trabzonluları Ağırladı

Ümraniye Belediyesi, Trabzonluları ağırladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya: "CHP'li arkadaşlarımızın 'Evet' vermesi kendilerinin lehinedir"İSTANBUL - Ümraniye Belediyesi, Trabzonlu vatandaşları akşam yemeğinde ağırladı.

Ümraniye Belediyesi, Trabzonluları ağırladı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya : "CHP'li arkadaşlarımızın 'Evet' vermesi kendilerinin lehinedir"

İSTANBUL - Ümraniye Belediyesi, Trabzonlu vatandaşları akşam yemeğinde ağırladı. Gecede konuşma yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, "CHP'li arkadaşlarımızın 'Evet' vermesi kendilerinin lehinedir. Onlarda hep birlikte 'Evet' versinler ki bu ülkede CHP'de kazansın" dedi.

Ümraniye Belediyesi, ilçede yaşayan Trabzonluları akşam yemeğinde ağırladı. Ümraniye Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen buluşma yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile çok sayıda Trabzonlu vatandaş katıldı.

Gecede konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, "Bu referandumun bir kazananı bir de kaybedeni var. Bu referandumun kazananı millettir. Kaybedeni de bu millete düşmanlık edenlerdir. Ancak bize sıkıntı olacak haberiniz olsun. Çünkü biz Kemal Bey'den çok memnunduk. Adam diyor ki; 'muhtarlıkları Cumhurbaşkanı kapatacak'. Kemal Bey, ne olur şu danışmanlarını değiştir. Anayasa güvencededir bu ülkenin ili, ilçesi, beldesi, köyü kurulurken anayasa tüzel kişilik olarak. Ne olur böyle söyleme. Senin rezil olman önemli değil, siyaset rezil oluyor. Biz de bundan etkileniyoruz. 'Evet' çıkınca kazanan CHP olacaktır. Parti değişecek. CHP'li arkadaşlarımızın 'Evet' vermesi kendilerinin lehinedir. Onlarda hep birlikte 'Evet' versinler ki bu ülkede CHP'de kazansın" dedi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise referadum ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "16 Nisan'da vereceğimiz oylar Türkiye'nin bundan böyle asla istikrarsız bir döneme girmemesi ve milletin seçtiği yöneticinin ayak oyunlarıyla kenara konmamasını getirecek bir formülü Türkiye'nin hayatına hakim kılma mücadelesidir. Onun için İnşallah 15 Temmuz 2016'da kanlarıyla bu ülkeyi bir darbe teşebbüsünden sıyrılmasını sağlayan şehitlerimiz, bu ülkede istikrar olsun bu ülkede vatan sağ olsun, vatan sonsuza kadar bu milletin insanlarını başındaki taç olsun diye şahadet şerbetini içen kardeşlerimiz 16 Nisan'da 'Evetler' ile cenneti alada bayram yapacaklar" şeklinde konuştu.

(MB-HB-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Can Erol Kaya AK Parti Ümraniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title