Haberler

Ümraniye Belediyesi 3 İlçe Belediyesi ile Kardeşlik Protokolü İmzaladı

Ümraniye Belediyesi, meclis kararı ile Hatay Belen, Balıkesir Altıeylül ve Susurluk belediyeleri ile “kardeş belediye” protokolü imzaladı.

Ümraniye Belediyesi, meclis kararı ile Hatay Belen, Balıkesir Altıeylül ve Susurluk belediyeleri ile "kardeş belediye" protokolü imzaladı.

Ümraniye Belediyesi, Hatay Belen, Balıkesir Altıeylül ve Susurluk belediyeleri kardeş belediye oldu. İmzalanan protokolle Ümraniye Belediyesi ile kardeş olan 3 ilçe belediyesi bağlarını daha da güçlendirdi. Protokol törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Hatay Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu ile Ümraniye Belediye Başkan yardımcıları katıldı.

Belediyelerin sorunlarını beraberce çözümlemek ve zaman içinde daha yakın ilişkiler geliştirmek amacı taşıyan "kardeş şehir" uygulaması çerçevesinde Ümraniye Belediyesi farklı ülkelerden 5 şehir ile protokol imzalamıştı. Daha önce Filistin Jabalia Al Nazlah Belediyesi, Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'nın Stari Grad ve Fojnica Belediyeleri ile "kardeş şehir" protokolü imzalayan Ümraniye Belediyesi'nin aldığı son meclis kararıyla "kardeş şehir" sayısı 7 oldu.

Ümraniye Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilen imza töreninin ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Hatay Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu arasında günün anlam ve önemine binaen hediye takdimi edildi. Hediyeleşmenin ardından Başkan Hasan Can, misafir belediye başkanlarına belediye hizmet binasını, meclis salonunu ve yönetim birimlerini gezdirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Ümraniye Belen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title