Haberler

Ümraniye'de 2 Bin Çocuk Sünnet Oldu

Güncelleme:

Ümraniye'de bu yıl 12. si düzenlenen sünnet şöleninde 2 bin çocuk sünnet oldu.

İSTANBUL (İHA) – Ümraniye'de bu yıl 12'ncisi düzenlenen sünnet şöleninde 2 bin çocuk sünnet ettirildi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Dağdan inip siyasetle uğraşsınlar ve barajı aşsınlar diye HDP'ye oylar bizden gitti" dedi.

Ümraniye Belediyesi'nin 12'ncisini düzenlediği sünnet şöleninde bu yıl 2 bin çocuk sünnet ettirildi. Ümraniye meydanında yapılan sünnet şöleni, 1453 Minikler Mehter Takımı'nın gösteriyle başladı. İllüzyon gösterileri, Nasrettin Hoca şov, Hacivat ve Karagöz oyunu ile çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. Sünnet olan çocuklara ayrıca belediye tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Şölende sahneye çıkarak bir konuşma yapan Başkan Can, "Her sene binlerce çocuğumuz bu güne kadar sünnet oldu. Yaklaşık 20 bin civarında çocuğumuzu bu güne kadar sünnet ettirdik. Bu sene de 2 bin çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Normal aile grubunun alabileceği elbiseleri çocuklarımıza hediye ederek, onları bu gibi etkinliklerle hayata hazırlıyoruz" dedi.

"TERÖRLE UĞRAŞANLARI SİYASETTE ÇEKMEK İSTEDİK, O YÜZDEN HDP'YE OYLAR BİZDEN GİTTİ"

7 Haziran'da yapılan seçimlerde HDP'nin barajı aşmasıyla ilgili de Can, "Seçimlerde aldığımız sonuçlarda kimse kusura bakmasın aldığımız netice sadece Güneydoğu'daki bu kavgayı bitirmek, terörü bitirmek ve terörü bitirip o terörle uğraşmaya çalışanları siyaset sahnesine çekmek istedik. İşte bunları siyasete çekmek için, HDP'yi barajı atlatmak için millet gitti oy verdi. Bilesiniz ki o oyların çoğu bizden gitti. Sadece HDP'yi baraj atlatmak için verilmiştir. AK Parti'ye zarar vermek için değil, onun için millet AK Parti'yi birinci parti yapmıştır" diye konuştu.

"MİLLETİN SÖYLEDİĞİ BİZİM BAŞIMIZIN TACIDIR"

Başkan Can, "Millet 'HDP'ye oy verdik ama elimizi fazla kaçırdık diyorlar. Milletin söylediği bizim başımızın tacıdır. Her şey millettir, amir olan millettir, yapılacak olan ise siyasettir. Bu yüzden herkes milletin tercihine selam durarak baş eğecek. Herkes milletin ne dediğini iyi yorumlayacak. Milletin verdiği değeri, milletin verdiği oyu PKK ve DHKP-C gibi terör örgütleriyle hareket eden kimsenin, millete ihanet etmeye kimsenin hakkı yoktur. Herkeste bunu böyle bilsin" şeklinde konuştu.

HASAN CAN'IN TÜRK BAYRAĞINI ÖPMESİ UZUN SÜRE ALKIŞLANDI

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 1453 Minikler Mehteran Takımı'nın gösterilerini beğeniyle izledi. Sahnedeki gösterilerini bitiren mehteran takımının bir üyesi Başkan Can'a Türk bayrağı hediye etti. Bayrağı eline alan Can, büyük bir hassasiyetle Türk bayrağını üç defa öpüp alnına koyarak yanına aldı. Bayrağı elinde tutan Can'ın bu davranışı vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. Vatandaşlar Türk bayrağını elinde tutan Can'ı uzun süre alkışladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nasreddin Hoca Hasan Can Ak Parti Ümraniye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

YORUMCUmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kendini motive ediyor belediye reisi

9
2
yanıtYanıtla
selo canmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

insanlar hur iradesiyle hdp ye oy verdi hdp kimseye bir sey dagitmadi kendi iradeleriyle ayakda durdular hdp destek icin anahtarlik bile satilar kimsenin bogazina basmadilar baris isteyen herkez oyunu hdp ye verdi bende verdim pisman deyilim yine secim olsa hdp ye veririm sevgiler saygilar

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title