Haberler

Ümmet İftarı"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kayseri'de düzenlenen "Ümmet iftarı", - İftar için bekleyen vatandaşlar, - Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkanı Ahmet Taş'ın konuşması, - Orucun açılması, - Gıyabi cenaze namazı ve dua, Kayseri'de "Ümmet iftarı" düzenlendi Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri öncülüğünde İslam coğrafyasında yaşanan acıları paylaşmak amacıyla "Ümmet İftarı" düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kayseri'de düzenlenen "Ümmet iftarı", - İftar için bekleyen vatandaşlar, - Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkanı Ahmet Taş'ın konuşması, - Orucun açılması, - Gıyabi cenaze namazı ve dua, Kayseri'de "Ümmet iftarı" düzenlendi Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri öncülüğünde İslam coğrafyasında yaşanan acıları paylaşmak amacıyla "Ümmet İftarı" düzenlendi.Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkanı Ahmet Taş, Bürüngüz Camisi önünde düzenlenen etkinlikte, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geleneksel hale getirdikleri ümmet iftarında oruçlarını simit, 3 hurma ve su ile açtıklarını söyledi.Bu yıl etkinliğe katılımın arttığını aktaran Taş, "5 yıldır Kayseri'de ümmet iftarları serisi başlattık. Tüm İslam ülkeleri için dua ediyoruz. Bugün Filistinli Müslümanlar için dua edeceğiz. Onların bulunduğu durumdan bahsedeceğiz. Bugünün sadakalarını, fitrelerini toplayıp bir yardım kuruluşuna bağışlayacağız" diye konuştu.Simit, 3 hurma ve su ile yapılan iftar programının ardından Müslüman ülkelerde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı ve dua edildi.Programa, AK Parti Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Taş Kayseri Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

elif:

efendim. . . bu iftar yemeğini vermek güzel bir fikir ancak o kadar insanı asfalta oturtmak da o derece tezat geldi bana zira masa ve sandalye getirtmek zor olmasa gerek . saygılar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title