Haberler

Ümit Özat'tan Ayrılık Sinyali

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Ümit Özat, "Benim isteklerim doğrultusunda çok fazla transfer yapıldığını düşünmüyorum. Ligin başlamasına yaklaşık 10 gün var. Bugün başkan kampa katılacak. Konuşacağız ya görüş birliğine varacağız ya da görüş birliğine varamadığımız noktada çok da burada kalmanın faydası olmadığını düşünüyorum" dedi.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde yeni sezona hazırlanan Elazığspor'un çalıştırıcısı Ümit Özat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampın ve kamp ortamının iyi olduğunu fakat takıma istenilen takviyelerin yapılmamasından kaynaklanan sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi.

Avanos kampına çok daha önce başlayacaklarını ama takıma gerekli takviyelerin yapılmamasından dolayı kampı 1 hafta ertelediklerini vurgulayan Özat, "Kamp ortamından, havadan yana pek bir şikayetimiz yok ama şikayetimizin oluğu pek çok mevzu var. Hafta başına kadar gerekli takviyeler yapılır diye düşünüyorum. Çünkü buraya gelmeden önce yönetimle yaptığımız görüşmede, kampı 1 hafta ertelemiştim. Bunun nedeni gerekli takviyelerin yapılamamasıydı" diye konuştu.

Özat, ligin başlamasına fazla zaman kalmadığına dikkati çekerek, "Mutlaka yönetimin çaba sergilediğinin farkındayım ama şu da bir gerçek ki bizim dışımızdaki 17 takım transfer yaparken, iyi bir takım kurarken, PTT 1. Lig seviyesinde bir takım kurmaya çalışırken, biz hala maalesef oyuncu deniyoruz. İçlerinden bir tane iki tane oyuncu çıkarabilir çabası içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

Bu durumdan fazla hoşnut olmadığını dile getiren Özat, "Öyle tahmin ediyorum ki başkanımız bu akşam buraya gelecek. Kendisiyle oturup görüşümüzü belirtiriz. Kendisinin de düşünceleri ve Elazığspor'un menfaatleri doğrultusunda bir karar verilir" dedi.

Üç yıl boyunca takım çalıştırmadığını, bu süreçte birçok takımdan gelen teklifi geri çevirdiğini, her zaman hedefi olan bir takım çalıştırmayı çalıştırmak istediğini belirten Özat, sözlerine şöyle devam etti:

"Hedefi olan bir yerlere gelelim, bu hedeflere beraber gidelim diye mücadele verirken liglerin başlamasına 10 gün kala, herkes maç haftasına girmişken bizim hala oyuncu deniyor olmamız acı verici bir durum. Bakalım önümüzdeki bir iki gün geleceğimiz hakkında birtakım şeyler netleştirecektir."

"15 KİŞİLİK OYUNCU LİSTESİ VERDİM SADECE 2 KİŞİ ALINDI"

Yönetime verdiği transfer listesinden sadece 2 oyuncunun alındığını anlatan Özat, "Herkes 45-50 günlük bir hazırlık dönemi geçirirken 10 günlük hazırlık kampıyla lige başlamak çok iç açıcı bir durum olmasa gerek. Ben yönetime yaklaşık 12-15 kişilik bir oyuncu listesi verdim bu oyuncu listesinin içerisinden sadece İzzet ve Murat Tosun alındı. Erkan Behram gibi tecrübeli alternatif oyuncular da alındı" diye konuştu.

Ümit Özat, "Benim isteklerim doğrultusunda çok fazla transfer yapıldığını düşünmüyorum. Ligin başlamasına yaklaşık 10 gün var. Bugün başkan kampa katılacak. Konuşacağız ya görüş birliğine varacağız ya da görüş birliğine varamadığımız noktada çok da burada kalmanın faydası olmadığını düşünüyorum" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Elazığspor Ümit Özat Nevşehir Avanos Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title