Haberler

Ümit Özat: Galatasaray'a 3-4 Atmamız Lazımdı

Güncelleme:

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Galatasaray'a 3-4 gol atmamız lazımdı." dedi.

Galatasaray'a karşı altın bir 3 puan alan Mersin İdmanyurdu takımından teknik direktör Ümit Özat, sarı-kırmızılıların 10 kişiyken attığı golü kayıp olarak görüyor. Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, 10 kişi kalmış Galatasaray'a 3-4 atmaları gerektiğini söyledi.

"3-4 BULMAMIZ LAZIMDI"

Sarı-kırmızılılardan yedikleri 1 gol için duyduğu üzüntüyü dile getiren Akdeniz ekibinin çalıştırıcısı şu ifadeleri kullandı: "Maçtan önce de ifade etmiştim lig yeni başlıyor diye. Güzel bir galibiyet oldu. Bunu şımarıklık olarak değerlendirmesinler. 10 kişi olsalar da Galatasaray'dan gol yemek istediğimiz bir şey değil. 3'ü 4'ü bulmak lazımdı. Galatasaray olsa bizim yerimizde bunu yapardı. Biz de yapmalıydık. Biz iyi bir takım olduğumuz biliyorduk. Savunmadaki eksiklikleri gidermeyi çalışıyoruz. Ligin en iyi kontraatak oyuncuların sahibiz. "

"KULÜBÜ ÇİFTLİK GİBİ GÖRENLER VARDI"

AMK gazetesinin haberine göre; Ümit Özat "Bir berbere gittiğiniz zaman berber bile daha önce "saçını kim kesti?" diyor. Ben önceki teknik direktörü eleştirmem. Kulübü çiftlik gibi gören arkadaşlarımız vardı. Problemleri çözmek için varız. Bu kadar borcun harcın içerisinde herkes elinden geleni yapıyor. Birlik ve bütünlüğü sağlamak önemli." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mersin İdmanyurdu Galatasaray Ümit Özat Akdeniz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

mustafa:

bu hocamı ya, vasıfsız insan

25
7
yanıtYanıtla
ttt:

Umit ozat adli kizilbas kardesimiz 3 yil oncede boyle gidismisti Yakinda gorur gununu

8
16
yanıtYanıtla
Allah ın bir kulu:

Keşke bir toplumu incitecek yorum yapmasaydın da, kısaca Samsunsporu bu hale kim getirdi diye sorsaydın. Sen ırkcılık yapıyorsun.

yanıt5
yanıt1
yusuf:

Sezon sonunda küme düşürüp kovulduğunda tekrar röportaj yaparlar seninle yılık göz

15
8
yanıtYanıtla
FB42:

Ne var bunda adam haklı beyler. Zaten bu alttaki takımlar cincon da olmasa kimden puan alacaktık diyorlarmış

12
9
yanıtYanıtla
58:

LİGİN DİBİNDESİN HALA KONUŞUYORSUN 4 ATSAN NE OLACAK KÜMEDE Mİ KALACAN YANİ BİRAZ TAKNİK ADAM OLACAGINA ADAM OLSAN DAHA İYİ BEN FB LİYİM AMA BU LAFI AYIB YANİ OLA BİLİR TAKIM YENİLMEZ DİYE BİRŞEY YOK

15
6
yanıtYanıtla
bjk:

beşiktaş beşler sende kaçarsın

14
5
yanıtYanıtla
GUZEL TURKIYEM.:

dogru söyluyor eskı teknık adamın beduası gectı gs. gulmweklazım

12
7
yanıtYanıtla
ACI GERÇEK:

dünyanın hiç bir ülkesinde sözde büyük bir takım daha ligin 2. devresinin başına ligden havlu atmaz. . . demekki parelel destek tamamen (bir iki hakem dışında) bitti. .

8
6
yanıtYanıtla
UrfalıMobil-IOS:

Ömrümde senin gibi antipatik bir adam görmedim ümit, aa pardon sen adamda değilsin.

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title